Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Yourh_Goddes

Založil Beetlejuice666, Pro 27, 2025, 09:16

Předchozí téma - Další téma

Beetlejuice666

Navšťívil jste někdo Your_Goddes? Izeruje na Amatérech. Nemá tam moc fotek, tak by mě zajímal vzhled, přibližný věk, postava, vlasy,prostě jaká je. Předem díky.  8)

Nejenkluk

Těžký...Nějakou fotku mi poslala, dokonce i adresu, ale zatím jsem nedotáhl do konce. Musím říct, že nabídka služeb je velmi široká, zahrnuje i lízání a klasický sex, ale je to celý dost neprůhledný a úplně to nevzbuzuje důvěru. Buď někdo prozkoumá nebo se nechám brzy nachytat já :-)

Beetlejuice666

Já jsem si s ní taky psal, fotku mi teda neposlala, neřekl jsem si o ní.   A taky jsem to nedotáhl. Jak na fotce vypadá? Jde mi o to abych tam nejel zbytečně a aby mi neotevřela tlusťoška s osmičkama vytahanejma kozama v důchodovém věku.  ;D Tak jestli bys napsal krátce popis: štíhlá/tlustá, malý /velký prsa, vlasy...? Díky.  8)

Nejenkluk

Citace od: Beetlejuice666 kdy Led 08, 2026, 10:16Já jsem si s ní taky psal, fotku mi teda neposlala, neřekl jsem si o ní.   A taky jsem to nedotáhl. Jak na fotce vypadá? Jde mi o to abych tam nejel zbytečně a aby mi neotevřela tlusťoška s osmičkama vytahanejma kozama v důchodovém věku.  ;D Tak jestli bys napsal krátce popis: štíhlá/tlustá, malý /velký prsa, vlasy...? Díky.  8)
Nějak si tady nerozumím s vkládáním a posíláním fotek skrz SZ, tak jestli ji chceš, dej mi e-mail nebo napiš na Amatérech - mám tam stejný nick jako tady...

Majlow

Ahoj, byl jste nakonec někdo na lekci? Zvažuji že byvh vyzkoušel ale nerad bych se spálil že to nebude ono...

Beetlejuice666

Já nebyl, podívej se do vlákna ScarletMist..tam jsou odkazy na fotky.

Majlow

Citace od: Beetlejuice666 kdy Bře 24, 2026, 18:23Já nebyl, podívej se do vlákna ScarletMist..tam jsou odkazy na fotky.
Díky za tip, jo tuto dámu asi raději vynechám...

Berlusconi

Děkuji za informace výše... Zvažuji paní, ale asi raději vynechám. Pokud dělá i normální sex, není to nic pro mne a nejsem si jist její "bezpečností"... ;)