Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Kam poprvé?

Založil Jirka33, Lis 04, 2025, 09:03

Předchozí téma - Další téma

Jirka33

Ahoj všem. Jsem začátečník, zatím jsem u dominy ještě nikdy nebyl. Mám nějaké představy, ale vím, že realita může být jiná. Ke komu mi doporučíte poprvé jít v JmK? Já uvažuji mezi Madam Jane a FarmFemdom. Madam Jane má skvělé recenze,i pro nováčky. FarmFemdom má spoustu inzerátů, ale recenzi jsem zatím nenašel ani jednu. Jak to vidíte vy, zkušenější?

Wacker

FarmFemdom pusť z hlavy, nehezké ženy, lekce průměr a je pravděpodobné, že si ani nezastříkáš... běž za Herrou...krásné studio, krásná žena... pěkně tě provede a tvůj první zážitek bude stát za to...

JP

U Herry jsem byl tři roky zpátky a dosud top femdom zážitek. Starší ale sexy a zkušená. Ví co říct, kam sáhnout.

Jirka33

Tak přiznám se, že Herra mě ani nenapadla, myslel jsem, že ona je spíš pro zkušené borce, ne pro nováčka jako jsem já. 

JP

Když jsem u ní byl, tak jsem taky nebyl moc zkušený a ukázalo mi to, že ty předchozí dominy byly amatérky. Jasně, nemusí ti sednout jako mě, ale může ti ukázat, co pak hledat jinde. U ní je výhoda, že i když už má věk, tak je fakt sexy. Já tohle u dominy potřebuju. A právě mladý sexy holky nemaj ty zkušenosti..

Laďa

Ahoj, osobně mám zkušenost s Herrou i Madam Jane, obě jsou skvělé. Osobně preferuji Madam Jane, i když je dost sadistická umí i lehčí lekce pro začátečníky. A nové studio, které teď má je opravdu skvělé. Pouze se připrav na to že poprvé bude určitě chtít zálohu, ale teď už asi skoro každá Madam.

Vlček

Mohu  ti  doporuči  Madam  Jane  z  osobní  zkušenosti.
Dá  se  s  ní  domluvit a  vždy  ji  napadne něco  nového
co  překvapí.Umí  být  něžná   i  sadistická  ,ale  vše  po  domluvě.
Na  začátek  je  to  super,ale  pozor  je  návyková.
Určitě  nebudeš  zklamaný.