Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Jane Brno

Založil Barii80, Říj 29, 2025, 09:06

Předchozí téma - Další téma

Barii80

Zdravím všechny, chodím k madam Jane už pár let a vždy perfektní služby a domluva. Nejsem na bolest, ale madam Jane vždy vycítí co potřebuji a hlavně už ani nemusím nic říkat, naznačovat a nechám to pěkně plynout. Sice se vidíme jednou za čas, ale vždy jsem odcházel spokojen. Ze začátku jsme se domluvili přes zprávy co a jak a ted už ani nemusím nic připomínat, prostě bych řekl, nadstandart služby, empatie. Dříve jsem zkoušel i jinde, ale po jedné nebo druhé návštěvě to vždy dopadlo tak, že bud nešla některá služba-předem domluvená po zprávách, nebo jsem přijel a už bylo obsazeno.... U madam Jane se mě to za ty roky nestalo-bud jsme se domluvili a vyšlo to, nebo jsem dopředu věděl, že to prostě nevyjde. Což se stalo i z mojí strany a nikdy se z toho nedělala aféra.
Skvělá domluva, cena a služby které mě vyhovují.

Laďa

Naprosto souhlasím, s Madam Jane je vždy skvělá domluva. Pokaždé jsem dostal to co potřebuji a na čem jsme se předem dohodli. Je úžasné jak mi nenápadně posouvá hranice, takže teď jsem úplně jinde než když jsem před lety začínal. Navíc teď když jsem navštívil její nové studio tak jsem byl ohromen. Musím říct že z těch které měla tak je nejlepší a naprosto dokonalé. Jak vybavením, tak diskrétností i možností parkování.

LlukaSs

Na kolik Kč vychazi hodina u madam Jane ?

Laďa

Nejsem si jistý, jestli administrátor umožňuje zveřejňovat ceny. Pokud máš zájem, kontaktuj přímo Madam Jane. Bohužel už také zvýšila ceny, ale za ten zážitek to stojí 😏