Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Amelie Moon?

Založil Borek, Říj 22, 2025, 15:09

Předchozí téma - Další téma

Pulmstream

Nechá si Amelie lízat zadek?

FitnessSub

Citace od: Pulmstream kdy Črv 04, 2026, 21:09Nechá si Amelie lízat zadek?

Amelii a studiu Dungeon ti doporučuji se pro tvé vlastní zdraví raději vyhnout. Zde i jinde najdeš několik recenzí na špatnou hygienu a dále existují ohlasy skutečných domin, co působily v Infernu a pak v Dungeonu, které po odstoupení Artemiss a přechodu z Inferna na Dungeon raději toto místo opustily. A pokud tyto madam označovaly dvojici Amelii a Helenu za něco jiné ... než za "dominy", tak lze předpokládat, že kromě dominance dělají obě i něco "navíc", kdy to většinou mimo jiné bývá facesitting bez nebo tebou tázaný rimming. Ostatně nucené orální uspokojování jsem tam taky už jednou měl. Znovu bych do toho ale za daných podmínek už nešel. Pokud hledáš, tak rimming nejdeš i v jiných salónech a ateliérech :)

Pulmstream

Díky za odpověď, hledám klinik, zejména cévkování, u kterého chci mít možnost olizovat madam análek. U Terezie nevím, jestli dělá cévkování. Dále zvažuji Moiru. Jsou ještě jiné možnosti?

breath_control

Citace od: FitnessSub kdy Črv 04, 2026, 22:58

Amelii a studiu Dungeon ti doporučuji se pro tvé vlastní zdraví raději vyhnout. Zde i jinde najdeš několik recenzí na špatnou hygienu a dále existují ohlasy skutečných domin, co působily v Infernu a pak v Dungeonu, které po odstoupení Artemiss a přechodu z Inferna na Dungeon raději toto místo opustily. A pokud tyto madam označovaly dvojici Amelii a Helenu za něco jiné ... než za "dominy", tak lze předpokládat, že kromě dominance dělají obě i něco "navíc", kdy to většinou mimo jiné bývá facesitting bez nebo tebou tázaný rimming. Ostatně nucené orální uspokojování jsem tam taky už jednou měl. Znovu bych do toho ale za daných podmínek už nešel. Pokud hledáš, tak rimming nejdeš i v jiných salónech a ateliérech :)
Měl bys nějaké doporučení na jinou dominu, která si nechá dělat rimming? Snad nikde jsem zatím neviděl, že by to některá inzerovala?

LatexBound

Nechápu, že tady jedou takové hejty na Amelii. Moje zkušenost s ní je velmi pozitivní.

T

Amelii a studiu Dungeon ti doporučuji se pro tvé vlastní zdraví raději vyhnout...

Nejak se ztrácím. Když chci lízat zadek nebo její klín, tak se jí mám vyhnout, protože to poskytuje?

Chápal bych aspoň tvrzení o nějaké nemoci či breberkách, ale že si někdy zrovna neuklidila je snad pro rimming irelevantní ne? 🤔

PirnetKo

Citace od: LatexBound kdy Črv 05, 2026, 09:35Nechápu, že tady jedou takové hejty na Amelii. Moje zkušenost s ní je velmi pozitivní.
Já tomu taky moc nerozumím, když jsem se přímo ptal, tak jsem nedostal odpověď.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

FitnessSub

Citace od: Pulmstream kdy Črv 05, 2026, 02:09Díky za odpověď, hledám klinik, zejména cévkování, u kterého chci mít možnost olizovat madam análek. U Terezie nevím, jestli dělá cévkování. Dále zvažuji Moiru. Jsou ještě jiné možnosti?

Tak vzhledem ke špatné hygieně tohoto bordelu jménem Dungeon pod vedením lehkovážných individuí Amélií a Heleně bych ti tam rozhodně nedoporučil chodit na klinik praktiky, jako cévkování, dilataci, jehly atd. Co se erotických sexuálních služeb, jako je rimming nebo orální uspokojování od otroka asi klidně. To s tím asi fakt špatná hygiena nemá co dělat, i když jako i tady se dá leccos chytit od osob dělající kdoví co...

FitnessSub

Citace od: T kdy Črv 05, 2026, 11:03
Amelii a studiu Dungeon ti doporučuji se pro tvé vlastní zdraví raději vyhnout...

Nejak se ztrácím. Když chci lízat zadek nebo její klín, tak se jí mám vyhnout, protože to poskytuje?

Chápal bych aspoň tvrzení o nějaké nemoci či breberkách, ale že si někdy zrovna neuklidila je snad pro rimming irelevantní ne? 🤔

To netvrdím. Když se Amelie a Helena nechají orálně uspokojovat a nechat si lízat zadek tak tam klidně běž, když se tohle chceš

FitnessSub

Pokud by se ti chtělo do Brna, tak mě na cevkovaní a další klinik praktiky ve spojením s facesittingem napadá Lady Herra. Tam bych se kliniku vzhledem k velmi dobře zvládnuté hygieně nebál. A co si pamatuji, tak Herra nabízela nucené orální uspokojování a dokonce i kaviár. Tak by se dalo předpokládat, že bude dělat i rimming.
Dále mě napadají madam, které jsou na amících pod profilem "Klinika". Ty by měly poskytovat, co hledáš.
A pak ještě Madam Diana, která je s Therezii ve studiu. Tam jsem viděl rimming a dilataci.