Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Amelie Moon?

Založil Borek, Říj 22, 2025, 15:09

Předchozí téma - Další téma

FitnessSub

Citace od: PirnetKo kdy Črv 20, 2026, 07:40FitnessSub, můžeš pls napsat konkrétně, co znamená zanedbaná hygiena? Neuklizená koupelna, nevypranej ručník, špinavý pomůcky, neumytý holky...? Pořád tu lítají obecný narážky, ale nikdo nic konkrétního.
A kde nabízí něco navíc?

Znamená to nedodržení základních hygienických (antiseptických jak tu taky zaznělo) pravidel při klinik praktikách, dále všudypřítomná špína na podlaze i v koupelně, tedy zase podlaha, sprcha a záchod. Celkově v místnostech bordel a chaos, ale to spíše působí jako prostředí na privátu než v BDSM salónu na úrovni.
A v takovém nebezpečném prostředí navíc provozovat rizikové klinik praktiky jako propichovat koulí na skrz a strkat podpatek od ženských bot do močové trubice penisu ? Omg... Amelie a Helena jsou prostě blázni, které se tím ještě chlubí v BDSM kolektivu v Praze :))
Kdyby bylo vše v pořádku a můj příspěvek vymyšlený, tak by tady asi nebyly další narážky na hygienu od jiných a taky by to netvrdily o Dungeonu ale i o Hedone dominy i masérky mimo tyto salóny. Takže i na základě těchto jejich tvrzení a fotek, co mi ukazovaly, to tvrdím.

Kde Amelie a Helena nabízí něco navíc? No v Dungeonu uvnitř. :)) Těžko by to psaly v inzerci, že provozují ....

Zažil jsem například nabízení sexuálních služeb v Dungeonu ze strany Mistress Angeliky a Mistress nebo Madam Astarte. Ale za takové prachy jsem se jim na to vy....

Vždy se usmívám, když čtu u erotických masážních salónů nebo BDSM salónů, že neposkytuji sexuální služby. :)) Pak tam člověk přijde a zjistí, že orální uspokojování masérky, madam nebo dominy není problém, ale za příplatek pochopitelně. :))
Neuvádím to tady proto, že by mě to zrovna pohoršovalo. Jen odpovídám na otázku a uvádím pravdu.

fousac

Já byl u Amélie 4x ještě když byla v le Velour. Byla skvělá. Pokaždé dodržela, na čem jsme se domluvili pokaždé i přidala něco, čím mě příjemně překvapila. Dokázala perfektně odhadnout, kdy je to ještě na hraně. Byla kontaktní a přítulná. Pak jsem u ní byl ještě 3x v Dungeonu a to bylo zklamání. Přešla na automat. Nacvičené scénáře, nacvičené pohyby. Pokaždé stejné bez ohledu na to s jakými požadavky jsem přišel. S nahotou problém neměla, ale sáhnout na sebe moc nenechala. 

PirnetKo

Citace od: fousac kdy Srp 17, 2026, 13:52Já byl u Amélie 4x ještě když byla v le Velour. Byla skvělá. Pokaždé dodržela, na čem jsme se domluvili pokaždé i přidala něco, čím mě příjemně překvapila. Dokázala perfektně odhadnout, kdy je to ještě na hraně. Byla kontaktní a přítulná. Pak jsem u ní byl ještě 3x v Dungeonu a to bylo zklamání. Přešla na automat. Nacvičené scénáře, nacvičené pohyby. Pokaždé stejné bez ohledu na to s jakými požadavky jsem přišel. S nahotou problém neměla, ale sáhnout na sebe moc nenechala. 

Taky jsem u ní byl v Le Velour, tak se mi to moc nezdálo, co se tu psalo. Smutný.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

Bustik

Tak jsem ji zkusil kontaktovat po pěti letech od návštěvy, kdy to bylo super a teda musím říct, že z aktuální fotky co jsem viděl teda jen online výrazně sešla v obličeji až mě to i vyděsilo...

Platypus

Není to hubnutím ?

Fidothedoggie

Byl jsem u Amalie asi 4x a vždy spokojený. Dildo si nosím vždy svoje, cizí bych do zadku nedal, do těla jehly nechci, cévkování nechci. Špatnou hygienu jsem neviděl, jednou jsem jí mohl lízat řiťku, bylo to fajn. Mám rád, že když mě zbije zadek do ruda, tak mě pomazlí a zašeptá: "Líbí se mi jak trpíš". Amélie je super.

FitnessSub

Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 25, 2026, 20:57Byl jsem u Amalie asi 4x a vždy spokojený. Dildo si nosím vždy svoje, cizí bych do zadku nedal, do těla jehly nechci, cévkování nechci. Špatnou hygienu jsem neviděl, jednou jsem jí mohl lízat řiťku, bylo to fajn. Mám rád, že když mě zbije zadek do ruda, tak mě pomazlí a zašeptá: "Líbí se mi jak trpíš". Amélie je super.

Nevšimnutí si nedostatečných hygienických podmínek může být také způsobeno tím, že si strapon nosíš vlastní a jiný věci nezkoušíš zejména pak ten klinik. To je však ve tvém případě u Dungeonu jedině dobře. :)

Opakovat se už asi nemá smysl. Škoda toho jejího zhoršeného přístupu k vedení salónu, ke klientům, ke kolegyním a k tý zmiňovaný špatný hygieně... Viz nespočet recenzí tady..

Ostatně tolik holek od ní odešlo jako Angelika, Lara Dark, Princess Sabrina, Madam ZeyaX, Lady Heather atd... Všechny by ti jako mně potvrdily to stejný.

Ani nevím, kdo v tom jejím studiu vůbec zůstal a funguje stále ten Dungeon vůbec nějakým způsobem?

Fidothedoggie

Je to individuální, snad si to Amelie přečte a polepší se, nebo ať dělá akci jednou týdne: Lekce zdarma, ale otrok nahý uklízí, zatímco je důtkami popoháněn...Nosit si vlastní dildo je podle mě ale základ, některé viry/bakterie jsou dosti rezistentní k běžnému desinfekčnímu mýdlu a nechcete dostat žloutenku z toho, že vás někdo klátil do prdele.

T

Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 28, 2026, 08:08Lekce zdarma, ale otrok nahý uklízí...

Neefektivní. Hodinovka dominy je mnohem vyšší  než hodinovka paní na úklid, která narozdíl od otroka skutečně uklidí.

Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 28, 2026, 08:08Nosit si vlastní dildo je podle mě ale základ, některé viry/bakterie jsou dosti rezistentní k běžnému desinfekčnímu mýdlu a nechcete dostat žloutenku z toho, že vás někdo klátil do prdele.

Pokud jde o věc nad velikost kondomu, tak je vlastní dildo rozumné. Jen to neřeší, pokud nevěříš v čistotu samotné dominy,-)))
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Fidothedoggie

No mít v prdeli nebo nedejbože v krku to stejný dildo, co jsi měl hodinu přede mnou v prdeli Ty, bych teda opravdu nechtěl, ani s kondomem :) Koupím dildo na Allegru za 300 a pak se většinou po lekci zbavím.

wanderer

Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 28, 2026, 21:09No mít v prdeli nebo nedejbože v krku to stejný dildo, co jsi měl hodinu přede mnou v prdeli Ty, bych teda opravdu nechtěl, ani s kondomem :) Koupím dildo na Allegru za 300 a pak se většinou po lekci zbavím.
Samozrejme souhlas, ale levny cinsky dildo z Allegra taky neni uplne dobrej napad ze zdravotniho hlediska.

T

Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 28, 2026, 21:09No mít v prdeli nebo nedejbože v krku to stejný dildo, co jsi měl hodinu přede mnou v prdeli Ty, bych teda opravdu nechtěl, ani s kondomem :)

Přejdu to, že takové dildo svět neviděl a nadhodím dotaz:

"Jsi takový hogofogo jen k dildům a nebo i k šikovným  rukám?" ,-)
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Fidothedoggie

Citace od: wanderer kdy Srp 29, 2026, 13:37
Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 28, 2026, 21:09No mít v prdeli nebo nedejbože v krku to stejný dildo, co jsi měl hodinu přede mnou v prdeli Ty, bych teda opravdu nechtěl, ani s kondomem :) Koupím dildo na Allegru za 300 a pak se většinou po lekci zbavím.
Samozrejme souhlas, ale levny cinsky dildo z Allegra taky neni uplne dobrej napad ze zdravotniho hlediska.

Všechny dilda na netu jsou činský mrdky plný ftalátů. Já být bio/eko, tak asi do prdele jen cukety z babčiny zahrádky.

wanderer

Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 29, 2026, 21:17Všechny dilda na netu jsou činský mrdky plný ftalátů. Já být bio/eko, tak asi do prdele jen cukety z babčiny zahrádky.
Nn, proste kup platinum silicone od renomovanyho vyrobce. Kazda rozumna domina takovy ma. Akorat to nebude za tri stovky, no.

Bruce Wayne

Netřeba dále pokračovat v tomhle vláknu.
Dungeon skončil 🫡
Amelie a Helena s ním 🍻