Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Hedone

Založil Bjg, Srp 15, 2025, 13:06

Předchozí téma - Další téma

Bjg

Chodim do Hedone hodne dlouho a navstivil jsem tam vsechny dominy co tam kdy byly. Kdyz to jeste bylo v pristavni tak Tereza a Lili byly top. Normalni domluva. Co se reklo to platilo a byla z jejich strany nejaka snaha.

Nyni v Malirske je to totalni tragedie. Napisu dotaz na objednani. Odpoved je vetsinou OK. Nic vic. Napisu nejake pozadavky nebo prani. Nikdy to nedodrzi. Informace si nepredaji a holka kdyz prijdu tak vubec nevi co jsem si objednaval.

Vsechny holky jsou totalne znudeny a od zacatku te davaj najevo, ze to co si prejes si budou delat po svem.

Vrchol znudenosti je pani majitelka Angela. Na jeji lekci mi prislo, ze ji nemohu otravovat vice.

Ano toto je negativni recenze. Ano jsem nastvanej ze ji musim psat. Ale byl jsem tam tolikrak a uz to preteklo.

studio Hedone

Chyba je možná, ale informace se předávají.

Při nespokojenosti prosím o stížnost na konkrétní akci přes mail/mobil studia.

Děkuji.

Bjg

Kdyby to bylo jednou nereknu nic. Ale je to opakovane. Je vam to dlouhodobe u zadku. Holky co tam jsou nejsou zadne dominy, ale jen nahodne kolemjdouci hrajici si na dominy. Jejich zajem o nejakou akci je nulovej. Jedine co je zajima je kdy bude konec.

Jedina vyjimka je Gaia.

studio Hedone

Najednou nejsou všechny hrozné.-))) Goddess Gaia děkuje :-)))

Apel na oznámení problému byl myšlen hlavně pro ostatní klienty.

P.S. Bjg, přiznáš, že ikdyž k nám chodíš roky a po lekci si nestěžuješ, tak pisatelem negativních recenzí na nás jsi dlouhodobě (viz starý norník)?

Bjg

Ja se s vami nehodlam prit. Ano chodim roky. A to z jednoho duvodu. Kdyz se objevi nekdo novej tak si rikam, ze to treba bude lepsi, ale bohuzel neni. Ty holky co tam jsou nove nemaji s bdsm nic spolecneho. Delaji to jen pro prachy. A to, ze jim, ten co obsluhuje emaily, nepradava info(nebo to nedodrzuji), je zrejme hned na prvni pohled. Naposled jsem mel nejaka prani a hned po tom co jsem vesel do dveri jsem vedel, ze to nebude. Na domluvene praktiky holka krouti ocima, ze ji to maximalne otravuje.

Chapu Angelo, ze jim nestojis za zadkem a nekontrolujes, ale kazi to jmeno tvemu salonu.

studio Hedone

Bjg, tváříš se jako znalec, tak pohovoř o konkrétníćh osobách. Gaia, Kejtý, Salome - jaké jsou?

blazen

Nerad se míchám do cizích sporů, ale Bjg nepíše nic hanlivého, jen popisuje svůj dojem, takže netřeba jeho pohled rozporovat. Jeho pohled je i můj pohled, stejně, jako dalších lidí, kteří to vidí stejně. Byla by škoda to tady zahegešit žabomyším sporem, nechť se vyjádří i ostatní, bude to víc relevantní. Je to fórum "recenze na Dominy", nikoliv "dohadování se Domin s klienty", takže pokud nikdo nikoho nenapadá, neuráží a mluví jen o zklamání, není na místě do toho vstupovat. Ano, i já si myslím, že Hedone je "továrna na Dominy". Někomu to vyhovuje, někomu ne, tak to je, co svět světem stojí a Hedone existuje. Pardon, jen můj názor.

studio Hedone

blazen: Souhlasím, klidně "továrna na Dominy" se všemi klady a zápory.

"Bjg" negativně hodnotil všechny Madam, ikdyž minimálně s Gaiou problém nemá a většinu ani nezná. Můj pocit byl, že tato informace bude přínosná a proto můj vstup, ale asi se pletu .-)

Bjg

Chodim k vam minimalne od roku 21 a vyzkousel jsem vsechny holky. Krom asi dvou a to vzdy v domeni, zento bude lepsi. A neni. Bohuzel. Od te doby co odesla Lili a Tereza tak to neni ok. Ty vedeli jak na to a bavilo je to.

Ale jak pise blazen. Ja jen rikam svuj pohled. Pokud ho ma nekdo jinej tak mu ho neberu.

studio Hedone

Bjg: Přiznávám prohru a s větrnými mlýny končím . Názor na Kejtý a Salome se asi nedozvím.-)

Chryses

Já tedy ve studiu Hedone měl vždy kladné zkušenosti. Jasně když tam byla nová slečna, tak mi bylo jasné, že nebude hned zkušená.

A informace o tom co mám rád, se občas předávali až moc dobře. Když na mě třeba slečna vytáhla praktiky, na kterých jsem tam byl před rokem.

Bohužel pro mě vždy, když jsem si na nějakou slečnu zvykl a oblíbil, se daná slečna se studiem rozešla. Ať už kdysi Princezna Tereza, Artemis nebo Helena všechny byly a jsou super, jen už teď pracují jinde.

Masochista5

Já si na přístup v Hedone nemohu stěžovat. Vždy vyšli vstříc, dámy jsou kreativní...a když některá oblíbená odejde jinam, objeví se nová. Alespoň je se na co těšit ♥️

JP

Madam Kejtý
Byl jsem v Hedone poprvé. Domluva OK. Vyšli vstříc s termínem mimo kalendář slečny. Studio v pohodě. Šikovně udělané fotky, takže to vypadá na fotkach trochu líp než to je, ale pořád OK. Info s přáním slečně předané.
Kejtý hezká mladá holka s pro mě správnými křivkami a inteligencí. Zkušenosti očividně má. Po technické stránce bez chyby. Kvalitní vázání. Sadistická mrška bych řekl. Nebojí se trochu drsnější brathplay. Hezké hrátky s oddalováním.
Jediné negativum pro mě. Ale subjektivní a možná dané i mým náročným dnem v práci. Nedostal jsem se úplně do submisivní nálady. Pověstné subspace. A nemíval jsem s tím problém. Zuzaně v LeVelour na to stačilo par pohledů a plivnutí. Herra v Brně mi to dala jasně najevo jedinou větou.
Ale jinak pozitivní zkušenost, doporučuji.