Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jaká je mistress hekaté?

Založil David, Srp 12, 2025, 15:05

Předchozí téma - Další téma

pissdominy

Rekapitulace:::

Citace od: KarelVonBahnhof kdy Srp 13, 2025, 08:37Dříve měla studio v Prostějově, byla to i subka, vždycky z ní někdo vydržel jen chvilku a pak už jen na xchatu psali děsné věci :D
Citacehttps://www.vecernikpv.cz/zpravodajstvi/15845-sexualni-ponizovani-v-centru-mesta-skoncilo
Citace od: Fidothedoggie kdy Srp 31, 2026, 11:29Původní Virginie z Prostějova má nesčetně tváří a převleků, vždy na chvíli zmizí a pak se objeví jako "novinka". Virginie, Hekaté, Kali...měla i na amících nějaký inzerát jako subinka v seznamce, jak jsem ji konfrontoval, jako dominu, tak přišel blok, možná to byla ale fake. Každopádně nyní je to zbrusu nová Godess Kali a na inzerátech je jí všude plno.

T

Citace od: pissdominy kdy Zář 10, 2026, 20:25Rekapitulace::: ...
Při čtení příspěvků mám pocit, že texty vypovídají daleko více o frustraci a osobních motivech pisatelů než o samotné domině.
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Nikdo

Tak ony se leckdy nerady hlasi ke sve minulosti a vecem co nezapadaji do ramce "profesionality" a tak se snazi ze vsech co neco takoveho zazili udelat radeji "zhrzene" klienty, stalkery apod. Mam s tim bohate zkusenosti.
Tady nemuzu posoudit, protoze jet nekam za Olomouc na jakousi chatu v lese mi prisla trochu moc velka " bojovka".

Nicmene, ke cti ji je, ze se aspon k tomu dokaze vyjadrit sama a nepotrebuje k tomu P.R.oddeleni slozene z jejich servilnich otroku.

T

Citace od: Nikdo kdy Zář 15, 2026, 11:34... a tak se snazi ze vsech co neco takoveho zazili udelat radeji "zhrzene" klienty, stalkery apod.
Já si na člověka dělám názor ze stylu komunikace a ne z toho, co říká nějaká domina.
Pozorovatel se slabostí pro RACK a CNC.

Nikdo

Uplne nerozumim co tim chtel basnik rict

pissdominy

On ji za-financuje ten chcípák v dámských šatech, co ho tam má v galeriích na AM. To jí úplně stačí. Nebudeme s toho dělat vědu.