Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Domina Jana

Založil nukacola, Srp 06, 2025, 08:09

Předchozí téma - Další téma

geo

Citace od: qu8552 kdy Dub 20, 2026, 23:40
Citace od: geo kdy Dub 18, 2026, 18:46Byl jsem u Jany tento týden v úterý a musím napsat, že by měla dostat Oscara, protože je neskutečná.

Její lekce mají šťávu a vždy mě něčím jiným překvapí a dostane. U ní zažiješ takový pocit, který nechceš, aby nikdy skončil.

8)

jj Janicka je proste Janickaaaaaaaaaaaaaa...

Krome vsech estetickejch (nozicky!!!), chutovejch (piss No. 1 ze vsech, ale to uz vime) a technickejch aspektu je uzasna i v tom, jak je super komunikativni (az do extremu typu "ja se na to taky muzu vykaslat a zrusim studio a koupim si zahradu..."  ;)

Tak Ji nezlobte!  ;D

__________________________________________________________________________________________________
In order of appearance: Samantha, Coco, Syonera, Jana z Řep, Mischelle, Laura, Nela, Madam S, Lady Viktoria, Emma, Angella, Natalee, Šárka, Alex

Já se k Janě vždy chovám slušně, protože vím, že kdybych se náhohou slušně nechoval(což u mě nehrozí), dostal bych rákoskou přes chodidla a i když mám lehčí baštonádu rád, tak vím, že Jana dokáže i přitvrdit. Byl jsem u Jany zase včera a asi jsem hloupý, ale prostě už jinam chodit nechci. Po lekci jsem stěží vylezl po schodech ze sklepa nahoru před barák a měl jsem zase blažený pocit, který se nedá ani popsat. To, že jí to baví a svoji práci dělá pořádně bylo vidět na jejím levém stehně, kde měla modřinu od gynekologického křesla jak používá strapon a naráží do něj. Jinak jsi mě velmi pobavil hláškou  :D , kterou ti Jana řekla. To přesně na Janu sedí.   

nukacola

Citace od: geo kdy Kvě 01, 2026, 15:32Po lekci jsem stěží vylezl po schodech ze sklepa nahoru před barák a měl jsem zase blažený pocit, který se nedá ani popsat. To, že jí to baví a svoji práci dělá pořádně bylo vidět na jejím levém stehně, kde měla modřinu od gynekologického křesla jak používá strapon a naráží do něj. Jinak jsi mě velmi pobavil hláškou  :D     

Potvrzuji, mne zneužívala připínákem tak, že jí tekly kapky potu po obličeji  :o
A občas mám obavy o to křeslo, aby se to nějak neprolomilo ;D  Protože když má Jana náladu, tak to ve studiu zní jako kdyby tam byla stavba a dělnici lámali zeď, tak dokáže rozklepat nábytek.  ;) A potom na podlaze jsou všude malé kaluže lubrikantu, jak se přemísťuji po místnosti a ze mne teče  ;D

A to jsem ještě nedávno anální hry nemusel, trpěl jsem i při lehčím prštění. Ale když jsem minulý rok po delší pauze Janu začal pravidelněji navštěvovat, a před jednou z lekcí zmínil anál, tak mi ukázala na nové křeslo a řekla ať se tam usadím. A prý nechce nic slyšet, žádné námitky, že mě prostě chce ojet  ;D  Dala mi poppers (moje první zkušenost), namazala superlubrikant, a začala mi do zadku rvát různé nesmysly, došlo i na "hada". Jsem v tom křesle ležel jak pytel mouky a jen s údivem čuměl co se děje, takovou Janu jsem ještě neznal. :) A teď už skoro nic jiného nevyhledávám.

Po lekcích vždy musím utíkat do hospody, pořádně se najíst, nabrat síly a vzpamatovat se  ;D

CBTman

Ahoj,  kdysi jsem u ni byl, házela mi tenkrát klíče z nějakeho horního okna, ale už je to hodně dlouho,  mezitím jsem ztratil kontakt.
Moc prosím- nemohli byste mi poslat na Janu kontakt? Klidně SZ Díky moc.
zkušenosti  s Canabel, Amelie, Cara, Markéta, Zuzkou, Jenny, Danielou, Šarlotou z Brna, Lad, Aradia

qu8552

Citace od: CBTman kdy Kvě 04, 2026, 15:30Ahoj,  kdysi jsem u ni byl, házela mi tenkrát klíče z nějakeho horního okna, ale už je to hodně dlouho,  mezitím jsem ztratil kontakt.
Moc prosím- nemohli byste mi poslat na Janu kontakt? Klidně SZ Díky moc.

Tak to to "kdysi" muselo byt uz vice nez pred dvanacti lety  8)
Potrebu poradnyho jidla po lekci potvrzuju!

A mozna jeste prosba to admin: bylo by asi dobry odlisit toto vlakno od jakesi "Goddess" Jany - tady se bavime o skutecne Bohyni, a tou je jedine Jana z Řep (at uz ted sidli kdekoliv - koneckoncu ta Betulijska taky asi nesedi v Betulii)!

In order of appearance: Samantha, Coco, Syonera, Jana z Řep, Mischelle, Laura, Nela, Madam S, Lady Viktoria, Emma, Angella, Natalee, Šárka, Alex

Goost

Ahoj zkušení,
rád bych poprosil o kontakt na tuto, dle recenzí, skvělou dámu. Rád bych byl zasvěcen do análních hrátek, zkusil piss a popravdě bych, dle vašich zkušeností, šel jistou cestou.
Jsem nezkušený nebo jen málo.
Nechci zkoušet X domin a vybírat. Rád poznám jednu, tu pravou.
Jana vypadá dle fotky skvěle, má ráda lack a latex, prostě vše naznačuje, že by to mohla být ONA.
Moc děkuji, zkusím pak zaslat recenci.

qu8552

Citace od: Goost kdy Kvě 06, 2026, 11:36Ahoj zkušení,
rád bych poprosil o kontakt na tuto, dle recenzí, skvělou dámu. Rád bych byl zasvěcen do análních hrátek, zkusil piss a popravdě bych, dle vašich zkušeností, šel jistou cestou.
Jana vypadá dle fotky skvěle, má ráda lack a latex, prostě vše naznačuje, že by to mohla být ONA.

jj tento postup chvalim - metoda pokus/omyl je drahej špás (doslova - spousta tech "fake" chce vic penez nez ty nejlepsi)...

Jana je dokonala!

PirnetKo

Citace od: Goost kdy Kvě 06, 2026, 11:36...
...
No, mně třeba říkala, že latex nesnáší.. :-D
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

ritopych

Zkus Canabell, vřele doporučuji.

nukacola

Citace od: PirnetKo kdy Kvě 06, 2026, 22:08
...

Je to tak, nemá latex ráda, maximálně souhlasí s punčochy a sukní. Na tělo vůbec.
Protože se latex špatně obléká, je náročný na údržbu, a hlavně je v něm vedro a tělo se neskutečně potí.
Jednou po lekci mi Jana naschvál sundala svoje latexové punčochy a předvedla jak vypadají - byly celé mokré až z nich teklo, jako by ležely ve vodě.
Ale má krásný lakový overal catsuit :P  pod tím je tenká vrstva látky a tělo se nepotí.

https://i.postimg.cc/fbPwhcfp/lack1.png

ritopych

Citace od: Goost kdy Kvě 06, 2026, 11:36Ahoj zkušení,
Zkus Canabell, vřele doporučuji.

ritopych

Citace od: nukacola kdy Kvě 04, 2026, 07:58
Citace od: geo kdy Kvě 01, 2026, 15:32Po lekci jsem stěží vylezl po schodech ze sklepa nahoru před barák a měl jsem zase blažený pocit, který se nedá ani popsat. To, že jí to baví a svoji práci dělá pořádně bylo vidět na jejím levém stehně, kde měla modřinu od gynekologického křesla jak používá strapon a naráží do něj. Jinak jsi mě velmi pobavil hláškou  :D     

Potvrzuji, mne zneužívala připínákem tak, že jí tekly kapky potu po obličeji  :o
A občas mám obavy o to křeslo, aby se to nějak neprolomilo ;D  Protože když má Jana náladu, tak to ve studiu zní jako kdyby tam byla stavba a dělnici lámali zeď, tak dokáže rozklepat nábytek.  ;) A potom na podlaze jsou všude malé kaluže lubrikantu, jak se přemísťuji po místnosti a ze mne teče  ;D

A to jsem ještě nedávno anální hry nemusel, trpěl jsem i při lehčím prštění. Ale když jsem minulý rok po delší pauze Janu začal pravidelněji navštěvovat, a před jednou z lekcí zmínil anál, tak mi ukázala na nové křeslo a řekla ať se tam usadím. A prý nechce nic slyšet, žádné námitky, že mě prostě chce ojet  ;D  Dala mi poppers (moje první zkušenost), namazala superlubrikant, a začala mi do zadku rvát různé nesmysly, došlo i na "hada". Jsem v tom křesle ležel jak pytel mouky a jen s údivem čuměl co se děje, takovou Janu jsem ještě neznal. :) A teď už skoro nic jiného nevyhledávám.

Po lekcích vždy musím utíkat do hospody, pořádně se najíst, nabrat síly a vzpamatovat se  ;D

Ahoj nukacola,jak to má s klistyrem? Pišeš že si to neplánoval,že jsi se o tom zmínil a ona ti řekla aby ses posadil do křesla že tě chce ojet.To znamená že jsi se před tim nevičistil? Ona ti udělala klistyr? Mimochodem kolik si účtuje za lekci?

nukacola

Citace od: ritopych kdy Kvě 06, 2026, 23:53
Citace od: nukacola kdy Kvě 04, 2026, 07:58

Ahoj nukacola,jak to má s klistyrem? Pišeš že si to neplánoval,že jsi se o tom zmínil a ona ti řekla aby ses posadil do křesla že tě chce ojet.To znamená že jsi se před tim nevičistil? Ona ti udělala klistyr? Mimochodem kolik si účtuje za lekci?

Čistím se já doma před lekcí. Nevím jestli to poskytuje. Tehdy jsem se také vyčistil, protože anál jsem už praktikoval, ale spíše jako začátečník. A chtěl jsem zas jen promasírovat zadek malým připínákem. Zmínil jsem to při úvodním pohovoru. Zahlédl jsem ale u ní jiskru v očích, a rozhodla se mi posunout hranice.  8) A fakt mě překvapila jak se do toho pustila, že jsem se odevzdal, neprotestoval a jen koukal. S novým lubrikantem to ani nějak nebolelo a poppers mě uvolnil a zahypnotizoval. Ne všechno vyšlo na první pokus, hada s velkou hlavou se do mě poctivě snažila zasunout, ale to ještě nešlo. Při dalším setkání už mi ale narvala i toho hada ;)

Cena je u ní rozumná, ale vše je u ní na osobní domluvě. Nechci to za ni sem psat, to není inzerce.

Jana není typická "komerční" domina která inzeruje a přijímá každého kdo se ozve, má jinou práci a starosti. A právě jak bylo výše zmíněno, může kdykoliv ukončit činnost dominy, pokud to uzná za vhodné.

Goost

Citace od: nukacola kdy Kvě 06, 2026, 23:26
Citace od: PirnetKo kdy Kvě 06, 2026, 22:08
...

Je to tak, nemá latex ráda, maximálně souhlasí s punčochy a sukní. Na tělo vůbec.
Protože se latex špatně obléká, je náročný na údržbu, a hlavně je v něm vedro a tělo se neskutečně potí.
Jednou po lekci mi Jana naschvál sundala svoje latexové punčochy a předvedla jak vypadají - byly celé mokré až z nich teklo, jako by ležely ve vodě.
Ale má krásný lakový overal catsuit :P  pod tím je tenká vrstva látky a tělo se nepotí.

https://i.postimg.cc/fbPwhcfp/lack1.png

Netrvám vyloženě na latexu, i lack je super. Mám fetish na lesklé oblečení, ale samozřejmě záleží na celkovém dojmu a ne na kusu látky 😀

Hopbv

Prosím, pošlete mi prosím někdo kontakt na Janu z Řep. Můžete do soukromé zprávy na mail: hopbv1000@seznam.cz  Budu moc vděčný, díky.

AERO

Ahoj můžu taky poprosit o kontakt na Janu? Moc díky