Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Zkušenosti z Prahy

Založil michalm, Črv 03, 2025, 22:10

Předchozí téma - Další téma

Painisgain

CitaceAno má. Byl jsem několikrát a bohužel jí to absolutně nebaví a dává to dosti najevo jejím chováním... stejně jako celé Hedone...

Já jsem u ní byl již před delší dobou (ještě v Karlíně) takže od té doby se mohlo mnoho změnit, ona má specifický styl vystupování, takže může vypadat, že ji to moc nebaví, já jsem si to teda vyložil tak, že tím vytváří odstup, že pro ni nic neznamenáš. Ale jinak lekce proběhla tak jak jsme se domluvili, a bylo vidět, že ví co dělá a neměla problém být dostatečně tvrdá. Bonus navíc: evidentně (už podle nicku, ale v realitě to odpovídá) si užívá latex, měl jsem teda delší lekci, rozdělenou do několika částí a vězněním a v každé se předvedla v jiné latexové uniformě...to mi přišlo hodně dobré. Vybavení hodnotit nebudu, to už se určitě změnilo, ale podle fotek vypadá, že do něj investuje. 

headscissors

ahoj - nevyzkoušel někdo wrestling s Madam Kejtý? Nebo má tady někdo nějaké zkušenosti s wrestlingem s dominou? Díky

Danny117

Má někdo zkušenost s Madam Kejtý z Hedone? Případně jestli se může někdo rozepsat, díky. A stojí někdo z Hedone za návštěvu?

Chryses

Jo JP na ní psal nedávno recenzí ve vláknu o Hedone:

Citace od: JP kdy Zář 27, 2025, 09:31Madam Kejtý
Byl jsem v Hedone poprvé. Domluva OK. Vyšli vstříc s termínem mimo kalendář slečny. Studio v pohodě. Šikovně udělané fotky, takže to vypadá na fotkach trochu líp než to je, ale pořád OK. Info s přáním slečně předané.
Kejtý hezká mladá holka s pro mě správnými křivkami a inteligencí. Zkušenosti očividně má. Po technické stránce bez chyby. Kvalitní vázání. Sadistická mrška bych řekl. Nebojí se trochu drsnější brathplay. Hezké hrátky s oddalováním.
Jediné negativum pro mě. Ale subjektivní a možná dané i mým náročným dnem v práci. Nedostal jsem se úplně do submisivní nálady. Pověstné subspace. A nemíval jsem s tím problém. Zuzaně v LeVelour na to stačilo par pohledů a plivnutí. Herra v Brně mi to dala jasně najevo jedinou větou.
Ale jinak pozitivní zkušenost, doporučuji.

Chryses

Jinak s Hedone je to těžké, má to tam pod palcem Lady Angela a každá holka, která tam nabere zkušenosti a otrká se, pak odejde.

Za ty roky (cca od 2021), co to sleduji, se to mimo jiné týká:

Princezna Tereza
Paní Mara (Chateau de Rossi)
Madam Helena (Dungeon)
Princess Sabrina (Dungeon)
Lady Artemis
Madam Olivie (Octopus)
Lady Crystal (Octopus)

A to nejsou všechny, další třeba už skončily.

Nejenkluk

Před Vánoci vyzkoušena na Amatérech DominatrixPraha - madam Asta. Původně jsem chtěl k Sabrině, ale zrovna neměla čas, tak mi doporučila asi kolegyni - vyplynulo to z naší diskuze, co bych chtěl a že to málokdo dělá.
V domluvenou dobu jsem byl před studiem, předtím textově dohadování a upřesňování, co přesně bych chtěl. Realita - čeština mixlá samozřejmě východem, výplach jsem si musel ve sprše udělat sám. Požadovaná nucená feminizace = 15 minut stání ve studiu, zatímco madam přehrabuje jednu bednu, kde je prádlo naházené a sama se mě ptá, jestli bych chtěl to a to. Když jsme se k něčemu dobrali a byl jsem oblečen, přišel dotaz, co mám rád(a). Tak jsme se dobrali k tomu, že se rozcapila na gauč a nechala si asi 15 minut kouřit připínáka. Potom jsem byl donucen kleknout si na kozu a šukala mě do zadku - dobře, délka téhle procedury byla ok, už jsem pak ani nechtěl. Na konci mě, ještě pořád přivázaného, vydojila.
Vůbec nerespektovala, že jsme měli domluvený piss, vystříkat jsem se chtěl taky jinak a jinam, 10 minut sprcha s výplachem před a 5 minut sprcha po, 15 minut čekání na oblečení, to všechno ukrojeno z domluvené hodiny a půl - přesně za 90 minut jsem byl zpět venku. Za mě nedoporučuji, zkusím Sabrinu, třeba bude lepší.