Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Lady Aradie

Založil s-adela, Lis 16, 2024, 14:47

Předchozí téma - Další téma

s-adela

Jakou máte zkušenost s Lady Aradií? Je to první česká profidomina. Kdysi jsem u ní byla ale je to 15 let zpět. Ještě když byla v  Roudnici
organizátor Fetish Grand Prix

Mamradpřipinak

Tak todle je už  pomalu nestárnoucí matka  českých domin...Kdo alespoň jednou nevyzkoušel nemůže si říkat subik,perverzak.. Já navštívil dvakrát jako můj vánoční dárek... Nejlepší studio v Česku,(Barák postaven přímo tzv na míru ) vesnička kousek od Roudnice... Skvělá akce  jak na  anál play, top (Jaguar)elekro,klinic, připínak,hromada pomůcek, nábytku, což tomu odpovídá vyšší otrocká daň Ale pomer výkonu a ceny je v tomto asi ok.Zadny stres, nepotkáte dalšího,vse vedeno velice profi.Pozor ale na fotky už je to prostě dáma v letech,..
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Painisgain

V podstatě s tím souhlasím, mám vzpomínky na dobu kdy byla ještě v studiu-bytě v Roudnici, teď mě na webu pobavila "aktualita":

CitaceVzhledem k tomu, že všechny  komtesy i asistent dojíždí a vzhledem k aktuálním cenám benzínu je studio nuceno zdražit lekce s přítomnotí komtesy nebo asistenta o 1000 Kč.

To vypadá, že všechny její komtesy žijí skoro až u moře... tak asi ano, možné to je.

Admin

Neřekl bych. Počítali jsme třeba dojezd ze střediskového města do střediskového ve stejném kraji (např. UH-Kroměříž) a ono se to nezdá, ale tam a zpět to tu tisícovku, když jedeš benzinovou Audi, prostě spapá, když k tomu připočteš amortizaci a další vosery.
Ne každý má jedničkového turbochrochta, který naftu generuje při jízdě 80 po dálnici.
Stejně vyšly i relace OL-Šumperk, Kladno-MB, Chrudim-HK....

Mamradpřipinak

Citace od: Painisgain kdy Dub 16, 2026, 11:36V podstatě s tím souhlasím, mám vzpomínky na dobu kdy byla ještě v studiu-bytě v Roudnici, teď mě na webu pobavila "aktualita":

CitaceVzhledem k tomu, že všechny  komtesy i asistent dojíždí a vzhledem k aktuálním cenám benzínu je studio nuceno zdražit lekce s přítomnotí komtesy nebo asistenta o 100

To vypadá, že všechny její komtesy žijí skoro až u moře... tak asi ano, možné to je.
Před 7 lety přijela  na společnou lekcí do Prestavkl komtesa ve sportovním oblečením na kole...Jo je prostě jiná doba nl😅😅😅
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,