Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Mistress Hekaté

Založil Gpt22, Črn 21, 2025, 10:52

Předchozí téma - Další téma

Gpt22

Již nějakou dobu jsem se poohlížel po hodně diskrétním a soukromém prostoru kde by studio nebyla továrna na otroky, kde se točí více domin. V dnešní době najít nějaké diskrétní místo je opravdu fuška. Před pár měsíci jsem zahlédl inzerci Mistress Hekaté, která nabízí lekce na polosamotě na své chatě. Docela mě to zaujalo, málokdy se objeví něco podobného. Byl jsem u ní poprvé před dvěma měsíci na hodinové lekci. Madam je krásná s udržovanou postavou a empatickým přístupem. Při lekci je hodně aktivní a ráda při lekci mluví a užívá si to. Velice aktivní přístup. Já si rád užívám bondage, které Mistress umí jako jedna z mála v republice, lehké mučení koulí a oddalování orgasmu. Byl jsem naprosto spokojený a s takovým přístupem jsem se dlouho nesetkal. Jedině tak dříve u jiných domin, které měly svůj vlastní soukromý prostor. Co se týká vybavení tak je dostačující, trestná lavice, WC box, pranýř, rozporky, záchytná oka, spousta drobných pomůcek ani jsem si vše
 nestihl okoukat, protože jsem nechtěl být k Mistres neuctivý  ::) Sprcha, ručník samozřejmostí. Chystám se k ní znovu tento měsíc tak kdyžtak podám hlášení. Chtěl bych si vyzkoušet něco málo z kliniku který Mistress taky nabízí.
Shrnutí
+Vzhled
+Přirozená dominance
+Přístup
+Empatie
+Aktivita
+Diskrétní prostor, samota
+Dostatek pomůcek

-Minimálně půl hodiny vzdálenost od většího města

Gpt22

michalm

Ahoj, též uvažuji, že Mistress Hekaté navštívím. Chtěl jsem se jen zeptat. Vím, že inzeruje o tom, že to má nějak 30 minut od Olomouce. Nechci po tobě přesnou lokaci jen na jakou stranu od Olomouce to je? Mám to právě dál, tak mě to jen zajímá, abych vědět. Stačí zda třeba těch 30 minut na sever, západ od Olomouce atd. Děkuji moc