Lady Viktoria z Ostravy (+ Madam Emma)

Založil nukacola, Črn 12, 2025, 06:03

Předchozí téma - Další téma

nukacola

Návštěva na konci roku 22 a leden 23, poprvé jen u Viktorie, a potom opakování ve dvojce s Emmou.
Viktoria - krásná domina s obrovským fetiš šatníkem, vysportovaná a udržovaná.
Má spoustu fotek a videí (na pár videích z té doby jsem i já, chtěl jsem aby mě natočila   :-*   ), takže dost materiálů pro představu.
Vlastní studio v Ostravě, dobře dostupné MHD.
Přirozená dominance rozhodně je cítit.
Domluva přes WA dobrá. Limity a čas dodržuje. Komunikace slušná.
Super, rozhodně doporučuji.

https://www.profidominy.cz/dominy/lady-viktoria

Emma - moc pěkná Lady, štíhlá, elegantní. Ve dvojce s Viktorii si mě podaly a také natáčely.
Měly to sehrané, Emmu to také bavilo.
Mohu doporučit. Jen nevím jestli ještě funguje.

https://dominatrix-emma.webnode.cz

Beetlejuice666

Emma funguje, dal jsem s ní duo lekci s Madam Natalee v Přerově. Za mě v pohodě, jen mi vadí že není možný skoro žádný kotakt ani nahota. Jinak krásná sexy slečna.  8) ...vlastně obě dvě. 

Sissy

Krásný ráno Paní. Jsem můžská kurvička a hledám Paní co by mě chtěla vlastnila jako svoji poslušnou koninu a kurvičku. S pozdravem Románka kurvička.
Krásný ráno Paní. Jsem můžská kurvička a hledám Paní co by mě chtěla vlastnila jako svoji poslušnou koninu a kurvičku. S pozdravem Románka kurvička. WhatsApp 799 990 423

qu8552

Lady Viktoria je u nás dlouhodobě No 1.
Emma byla rovněž moc fajn, ale myslím že se tomu už bohužel nevěnuje "na plný úvazek".

____________________________________________________________________________________________________________
In order of appearance: Samantha, Coco, Syonera, Jana z Řep, Mischelle, Laura, Nela, Madam S, Lady Viktoria, Emma, Angella, Natalee, Šárka

Mskvor

U Lady Viktorie jsem byl několikrát a mohu doporučit. Vyzkoušel jsem i v duu s Madam Emmou i Alexou, pak ještě s jednou, kdy si jméno nepamatuji a vždy spokojenost.

qu8552

Citace od: Mskvor kdy Bře 06, 2026, 17:34U Lady Viktorie jsem byl několikrát a mohu doporučit. Vyzkoušel jsem i v duu s Madam Emmou i Alexou, pak ještě s jednou, kdy si jméno nepamatuji a vždy spokojenost.

Trojku s Alex jsem (pro oziveni pameti - snad po ctyrech letech) vyzkousel vcera a uzasny! A pro milovniky footfetish: Alex ma daleko nejluxusnejsi nozicky co jsem kdy libal (a ze jich par bylo ;-) )

Bobik

Citace od: qu8552 kdy Bře 20, 2026, 15:12
Citace od: Mskvor kdy Bře 06, 2026, 17:34U Lady Viktorie jsem byl několikrát a mohu doporučit. Vyzkoušel jsem i v duu s Madam Emmou i Alexou, pak ještě s jednou, kdy si jméno nepamatuji a vždy spokojenost.

Trojku s Alex jsem (pro oziveni pameti - snad po ctyrech letech) vyzkousel vcera a uzasny! A pro milovniky footfetish: Alex ma daleko nejluxusnejsi nozicky co jsem kdy libal (a ze jich par bylo ;-) )

To zní dobře. Jak je na tom Alex se spankem?  Umí dát výprask rákoskou?

qu8552

Popravde - nevim, nevyzkouseno, moc nevydrzim a hned jecim a to Vikinka nema rada ;-) ale predposledne o Ni rikala, ze je sadistka, takze bych se toho rozhodne nebal (teda spis trochu bal)... Tipuju ze klame telem a v tyhle dvojici proste dela tu "hodnou" ;-)   

Bobik

Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 20:56Popravde - nevim, nevyzkouseno, moc nevydrzim a hned jecim a to Vikinka nema rada ;-) ale predposledne o Ni rikala, ze je sadistka, takze bych se toho rozhodne nebal (teda spis trochu bal)... Tipuju ze klame telem a v tyhle dvojici proste dela tu "hodnou" ;-)   

To zní zajímavě  :-)
Ani u Vikinky jsem zatím nebyl, tak si asi udělám výlet na severní Moravu.

qu8552

Citace od: Bobik kdy Bře 29, 2026, 22:18
Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 20:56Popravde - nevim, nevyzkouseno, moc nevydrzim a hned jecim a to Vikinka nema rada ;-) ale predposledne o Ni rikala, ze je sadistka, takze bych se toho rozhodne nebal (teda spis trochu bal)... Tipuju ze klame telem a v tyhle dvojici proste dela tu "hodnou" ;-) 

To rozhodne doporucuju - a vlakem se to da i na otocku.
Jo a ad pojmenovani Vikinka (aby si nekdo nemyslel ze to tam bude nejak jako soft) - jsem od Ni pet roku zamcenej a pod smlouvou, tak si snad urcitou miru zamilovanosti dovolit muzu 8-)))))
Jinak je to MADAM jak vysita - v predpokoji jeste mozna ne, ale ve studiu to pochopis hned...

Bobik

Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 22:54

Jo a ad pojmenovani Vikinka (aby si nekdo nemyslel ze to tam bude nejak jako soft) - jsem od Ni pet roku zamcenej a pod smlouvou, tak si snad urcitou miru zamilovanosti dovolit muzu 8-)))))
Jinak je to MADAM jak vysita - v predpokoji jeste mozna ne, ale ve studiu to pochopis hned...

To pojmenování jsem samozřejmě nemyslel nijak neuctivě.

qu8552

Citace od: Bobik kdy Bře 29, 2026, 23:01
Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 22:54

To pojmenování jsem samozřejmě nemyslel nijak neuctivě.

nn v pohode - Ona by se myslim taky neurazila, je moc prijemna

Chryses

Tak nedávno jsem navštívil Lady také na lekci.

Domluva nejdříve přes email a potom na místě přes SMS bezproblémové. Studio se nachází v klidné čtvrti Ostravy, kde je smíšená zástavba paneláků a řadových domů. Takže bylo trošku zvláštní vejít do studia z ulice, kde si zrovna hrály děti.

Samotné studio má takové zvláštní rozložení, má předsíň, místnost, kde probíhal rozhovor před lekcí, koupelnu a pak hrací místnost.
Nezdá se to, ale v podstatě všechny fotogalerie, které má Lady na webu, jsou právě z té jedné místnosti. Co mě celkem překvapilo bylo nepřeberné množství hraček a pomůcek, které byly úplně všude, až tak když jsme měnili, pozici bylo nutné jisté přerovnání prostoru.

Co se samotné lekce týče, chtěl jsem hlavně výprask, hrátky s análkem a kontrolu a pokažený orgasmus a dopřála mi to vše tak, jak jsem chtěl.

Výprask jsem dostal, řekl bych, silný, tak jak jsem ho chtěl. Zakončila ho údery bičem.
K análu jsem dostal na výběr, zda chci poppers, které jsem neodmítl. Samotné finále trvalo z mého pohledu celou věčnost a opravdu dlouho jsem byl na kraji krásného orgasmu. Který mi však Madam nedopřála a parádně mi ho pokazila.

Hygiena byla za mě úplně v pořádku, ovšem výplach jsem si dopřál sám před lekcí. Co, krom lehkého nepořádku ve studiu, bylo však rušivé, byla občasná kontrola chytrých hodinek ať už kvůli kontrole času či nových zpráv.

Cena sedí s tím, co nabízí na stránkách, čili 4500,- za 2 hodiny. A čas byl také dodržen.

Za mě určitě rád někdy příště zopakuji návštěvu.

qu8552

Citace od: Chryses kdy Dub 30, 2026, 17:22Tak nedávno jsem navštívil Lady také na lekci.

Domluva nejdříve přes email a potom na místě přes SMS bezproblémové. Studio se nachází v klidné čtvrti Ostravy, kde je smíšená zástavba paneláků a řadových domů. Takže bylo trošku zvláštní vejít do studia z ulice, kde si zrovna hráli děti.

Samotné studio má takové zvláštní rozložení, má předsíň, místnost, kde probíhal rozhovor před lekcí, koupelnu a pak hrací místnost.
Nezdá se to, ale v podstatě všechny fotogalerie, které má Lady na webu, jsou právě z té jedné místnosti. Co mě celkem překvapilo bylo nepřeberné množství hraček a pomůcek, které byly úplně všude, až tak když jsme měnili, pozici bylo nutné jisté přerovnání prostoru.

Co se samotné lekce týče, chtěl jsem hlavně výprask, hrátky s análkem a kontrolu a pokažený orgasmus a dopřála mi to vše tak, jak jsem chtěl.

Výprask jsem dostal, řekl bych, silný, tak jak jsem ho chtěl. Zakončila ho údery bičem.
K análu jsem dostal na výběr, zda chci poppers, které jsem neodmítl. Samotné finále trvalo z mého pohledu celou věčnost a opravdu dlouho jsem byl na kraji krásného orgasmu. Který mi však Madam nedopřála a parádně mi ho pokazila.

Hygiena byla za mě úplně v pořádku, ovšem výplach jsem si dopřál sám před lekcí. Co, krom lehkého nepořádku ve studiu, bylo však rušivé, byla občasná kontrola chytrých hodinek ať už kvůli kontrole času či nových zpráv.

Cena sedí s tím, co nabízí na stránkách, čili 4500,- za 2 hodiny. A čas byl také dodržen.

Za mě určitě rád někdy příště zopakuji návštěvu.

Behem 5,5 let navstev jsem teda na ulici zadny deti nezaznamenal, natoz aby si hrali (cestina - sorry)! :o
Dale nerozumim v cem ze Te prekvapil pudorys studia?  ;)
Zbytek recenze podepisuju, vcetne toho, ze ta uzasna Madam na ty uzasny barevny hodinky skutecne obcas koukne, njn - neni kazda tak velkomyslna jako Jana z Rep  8)
Nicmene rovnez rad zopakuji navstevu, protoze je naprosto dokonala!

P.S.: pri prvni navsteve me dostala tim, ze mi s usmevem dovolila, ze Ji smim libat naha ramena, zatimco me k necemu privazovala - to jsem se zamiloval ;-)

Mskvor

Je pravda, že čas si hlídá, ale nešidí. Byl jsem opět na lekci s Lady Viktorií a Lady Alex a stálo to za to. Domluva skvělá, tradičně lehké zpoždění (Alex moc nestíhá), provedení v rámci domluvených limitů. Jsem jen rád, že je v Ostravě, kam se často nedostanu, jinak bych tam nechal hrozně moc peněz. A musím říct, že úplně stačí i LV sama, ale já si připlácím za to extra ponížení od další ženy na place.