Lady Viktoria z Ostravy (+ Madam Emma)

Založil nukacola, Črn 12, 2025, 06:03

Předchozí téma - Další téma

nukacola

Návštěva na konci roku 22 a leden 23, poprvé jen u Viktorie, a potom opakování ve dvojce s Emmou.
Viktoria - krásná domina s obrovským fetiš šatníkem, vysportovaná a udržovaná.
Má spoustu fotek a videí (na pár videích z té doby jsem i já, chtěl jsem aby mě natočila   :-*   ), takže dost materiálů pro představu.
Vlastní studio v Ostravě, dobře dostupné MHD.
Přirozená dominance rozhodně je cítit.
Domluva přes WA dobrá. Limity a čas dodržuje. Komunikace slušná.
Super, rozhodně doporučuji.

https://www.profidominy.cz/dominy/lady-viktoria

Emma - moc pěkná Lady, štíhlá, elegantní. Ve dvojce s Viktorii si mě podaly a také natáčely.
Měly to sehrané, Emmu to také bavilo.
Mohu doporučit. Jen nevím jestli ještě funguje.

https://dominatrix-emma.webnode.cz

Beetlejuice666

Emma funguje, dal jsem s ní duo lekci s Madam Natalee v Přerově. Za mě v pohodě, jen mi vadí že není možný skoro žádný kotakt ani nahota. Jinak krásná sexy slečna.  8) ...vlastně obě dvě. 

Sissy

Krásný ráno Paní. Jsem můžská kurvička a hledám Paní co by mě chtěla vlastnila jako svoji poslušnou koninu a kurvičku. S pozdravem Románka kurvička.
Krásný ráno Paní. Jsem můžská kurvička a hledám Paní co by mě chtěla vlastnila jako svoji poslušnou koninu a kurvičku. S pozdravem Románka kurvička. WhatsApp 799 990 423

qu8552

Lady Viktoria je u nás dlouhodobě No 1.
Emma byla rovněž moc fajn, ale myslím že se tomu už bohužel nevěnuje "na plný úvazek".

____________________________________________________________________________________________________________
In order of appearance: Samantha, Coco, Syonera, Jana z Řep, Mischelle, Laura, Nela, Madam S, Lady Viktoria, Emma, Angella, Natalee, Šárka

Mskvor

U Lady Viktorie jsem byl několikrát a mohu doporučit. Vyzkoušel jsem i v duu s Madam Emmou i Alexou, pak ještě s jednou, kdy si jméno nepamatuji a vždy spokojenost.

qu8552

Citace od: Mskvor kdy Bře 06, 2026, 17:34U Lady Viktorie jsem byl několikrát a mohu doporučit. Vyzkoušel jsem i v duu s Madam Emmou i Alexou, pak ještě s jednou, kdy si jméno nepamatuji a vždy spokojenost.

Trojku s Alex jsem (pro oziveni pameti - snad po ctyrech letech) vyzkousel vcera a uzasny! A pro milovniky footfetish: Alex ma daleko nejluxusnejsi nozicky co jsem kdy libal (a ze jich par bylo ;-) )

Bobik

Citace od: qu8552 kdy Bře 20, 2026, 15:12
Citace od: Mskvor kdy Bře 06, 2026, 17:34U Lady Viktorie jsem byl několikrát a mohu doporučit. Vyzkoušel jsem i v duu s Madam Emmou i Alexou, pak ještě s jednou, kdy si jméno nepamatuji a vždy spokojenost.

Trojku s Alex jsem (pro oziveni pameti - snad po ctyrech letech) vyzkousel vcera a uzasny! A pro milovniky footfetish: Alex ma daleko nejluxusnejsi nozicky co jsem kdy libal (a ze jich par bylo ;-) )

To zní dobře. Jak je na tom Alex se spankem?  Umí dát výprask rákoskou?

qu8552

Popravde - nevim, nevyzkouseno, moc nevydrzim a hned jecim a to Vikinka nema rada ;-) ale predposledne o Ni rikala, ze je sadistka, takze bych se toho rozhodne nebal (teda spis trochu bal)... Tipuju ze klame telem a v tyhle dvojici proste dela tu "hodnou" ;-)   

Bobik

Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 20:56Popravde - nevim, nevyzkouseno, moc nevydrzim a hned jecim a to Vikinka nema rada ;-) ale predposledne o Ni rikala, ze je sadistka, takze bych se toho rozhodne nebal (teda spis trochu bal)... Tipuju ze klame telem a v tyhle dvojici proste dela tu "hodnou" ;-)   

To zní zajímavě  :-)
Ani u Vikinky jsem zatím nebyl, tak si asi udělám výlet na severní Moravu.

qu8552

Citace od: Bobik kdy Bře 29, 2026, 22:18
Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 20:56Popravde - nevim, nevyzkouseno, moc nevydrzim a hned jecim a to Vikinka nema rada ;-) ale predposledne o Ni rikala, ze je sadistka, takze bych se toho rozhodne nebal (teda spis trochu bal)... Tipuju ze klame telem a v tyhle dvojici proste dela tu "hodnou" ;-) 

To rozhodne doporucuju - a vlakem se to da i na otocku.
Jo a ad pojmenovani Vikinka (aby si nekdo nemyslel ze to tam bude nejak jako soft) - jsem od Ni pet roku zamcenej a pod smlouvou, tak si snad urcitou miru zamilovanosti dovolit muzu 8-)))))
Jinak je to MADAM jak vysita - v predpokoji jeste mozna ne, ale ve studiu to pochopis hned...

Bobik

Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 22:54

Jo a ad pojmenovani Vikinka (aby si nekdo nemyslel ze to tam bude nejak jako soft) - jsem od Ni pet roku zamcenej a pod smlouvou, tak si snad urcitou miru zamilovanosti dovolit muzu 8-)))))
Jinak je to MADAM jak vysita - v predpokoji jeste mozna ne, ale ve studiu to pochopis hned...

To pojmenování jsem samozřejmě nemyslel nijak neuctivě.

qu8552

Citace od: Bobik kdy Bře 29, 2026, 23:01
Citace od: qu8552 kdy Bře 29, 2026, 22:54

To pojmenování jsem samozřejmě nemyslel nijak neuctivě.

nn v pohode - Ona by se myslim taky neurazila, je moc prijemna