zkušenosti dominy ze severu

Založil exitus666, Kvě 29, 2025, 15:08

Předchozí téma - Další téma

exitus666

Poradí někdo rozumnou Dominu od Děčína po Chomutov? Profi i amatérku?

Berlusconi

A co Madam Cleo? Zvrhlá a skutečně nebezpečná sadistka? Víte aktuálně o ní někdo něco? Vnímám jen, že občas zkouší inzerovat na profidominách a tahat z lidí peníze - vše pod různými jinými e-maily a jako z "různých koutů" republiky. Nyní se ale již delší dobu odmlčela. Jednou jsem byl u ní v Chlumci u ÚStí v podzemí - a mám z toho dodnes plno různých pocitů. Na jednu stranu její nebezpečný sadismus mi vyhovoval a byl vzrušující, na druhou stranu její úroveň hygieny a bezpečí klienta je na nulové úrovni.... Jen mne zajímá, zda skončila někde na drogách, ve vězení a nebo zda ještě působí... ? Jen zvědavost.

Platypus

Já se jí pokouším neúspěšně kontaktovat, ale mám dost pocit, že její fotky kdosi i zneužívá. Předpokládám provozovatele klasických erotických služeb.

Mamradpřipinak

V Praze v dolních Holešovicích připravovala velký projekt... Celé sklepení cca150 metrů.Jej pro lidí,co se opravdu nebojí chorob jako je Žloutenka..., popřípadě dro..Na jednu stranu určitě pro někoho super,ale zůstalo jen u plánů a Madam je opět zpět někde v UL.Ale  nedá se vytknout její super postava, umělé prsa, krásná prdelka a zajimava  bláznivá prezentace na Twitteru...
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Tomáš1

Jak píšou kolegové o madam Cleo, tak vše souhlasí, byl jsem u ní na lekci v jejím bytě v Ústí. Hezká holka, ale co se týká hygieny, tak opravdu nebrat. Šel jsem jen na poznávací lekci, lekce byla jen sprostá mluva, plivání do obličeje a piss. No a z této lekce jsem si odnesl kapavku v krku. Už je to pár let zpátky.

LordT.

Madam Cleo – Ústí nad Labem, Střekov
Telefon: 735 921 078

Cleo je přesně ten typ zážitku, kdy si po odchodu umyješ ruce dvakrát a stejně máš pocit, že to nestačí.
Jestli chodíš na podobné služby v Ústí a okolí, tak jedna zkušenost, která mi docela rychle srovnala priority.

V jejím bytě jsem si všiml papírů z lékařských testů, které rozhodně nevypadaly jako něco, co by tě mělo uklidnit.
Neřešil jsem detaily, ani jsem to nechtěl řešit.
Stačil ten pocit, že tohle není prostředí, kde chceš riskovat víc, než už riskuješ tím, že tam vůbec jsi.

Pak přišla nabídka jít dál, konkrétně do ní (ano byla sjetá jak rákosník)
To byl moment, kdy se ti to celé spojí. Ten pocit, ty papíry, celková atmosféra. Prostě víš, že tohle nechceš.

Otočil jsem se a odešel.

A jo, šel jsem se potom otestovat. Pro jistotu.
Kapavka je svině

borduo

V poslední době inzeruje z Ústeckého kraje Mia (mistressmia.smnederland@gmail.com). Působila v Holandsku. Už jste ji někdo vyzkoušel? Inzeráty znějí trošku strašidelně...

Berlusconi

Ona je to stále zřejmě jedna a ta samá osoba. Před tím Madam Lenny, pak nevím kdo, pak Lilith, Kornelie, teď Mia. A zřejmé propojení s Madam Cleo tam je, ale nevím jak přesné. Ale zřejmě úplné.  Shodou okolností dnes vyšel inzerát, který doslova před rokem!(?) vyšel jako od Madam Lenny (inzeráty máš již smazané), ale nějaké odkazy se ještě dají najít: https://www.firmy.cz/detail/13805442-madam-lenny-teplice.html.  Nebo https://mistres-leny.webnode.cz/?utm_source=firmy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13805442. A nebo jí pak začala napodobovat, Nebo někdo další...
Fotky jsou různé, ale některé indicie Vás zase zavedou k Madam Cleo, i co se týká satanské tématiky.... Je to sice vzrušující čtení, ale jen pro představy. Zřejmě se ale našla v těch inzerátech a věřím, že jak jsou napsané, plno platících online lidí to přitáhne. Nemyslím si, že je to skutečně myšlené, protože to už by bylo skutečně o život..
Nebo někdo má jinou zkušenost? Přímou? A nebo jen měl a už nám o tom nepoví.. ;)?

LordT.

Lidi poučte se.
Je to fake jak Brno.
Pohádky o Holandsku, pohádky o Anglii.

Leda tak hovno.

Jde jen o Teplické feťačky, co jim nějaký blbec jednou poslal zálohu a tak to zkouší znovu.
"Lenny" se dokonce ze me snažila vytáhnout stovku na zařízení studia v Teplicích.
K její smůle, jsem ovšem získal číslo na její sestru.
A měl inspirující rozhovor na téma "drogy, děcko v děcáku a zničený život".

To je Lenny ve zkratce.
Teplická fetka co zjistila, že lidi jsou idioti.