Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Amatéři vs Sálony

Založil Alexxx, Zář 11, 2026, 14:03

Předchozí téma - Další téma

Alexxx

Zdravím,

chtěl bych se zeptat a rozjet všeobecně téma na tohle.

Máte radši sálony nebo amatéry ? Máte zmáklé obojí ? Zatím jsem byl jen v sálonu, konkrétně v Le Velouru.

Zajímalo by mě, jestli je to všude stejný, nebo v něčem jiné.

Co jsem tak pochopil, tak sálony jsou dražší, ale měli by mít větší kvalitu, aspoň, co se hygieny týče

Caligo

Ahoj, z mé zkušenosti byly nejlepší profesionálky. Ty, co mají svou mučírnu a nebo nějakou "domovskou", kde nemusíš ty nic zařizovat.
Takové madam to často prostě baví z mé zkušenosti a je to větší, opravdovější a hlubší zážitek.

citron1425

Za mě je v pohodě obojí. Na salóny nemá smysl koukat jako na celek ale na jednotlivé dominy, každá je úplně jiná.

Hedone a LeVelour mají výhodu v tom že jsou časově flexibilní a v LeVelour nabízí i masáže. Profesionálky mají výhody co píše Caligo ale taky to není pravidlo.

Neophyte

Tak zrovna na hygieně se to IMHO "lámat" nemusí - viz diskuse o Dungeonu tady v jiném vlákně. To je taky "salon" a podle ohlasů tam zrovna hygiena moc "na úrovni" nebyla (osobně nevím, nenavštívil jsem).

Za mě to je spíš o vybavení - v "salonu" bych čekal lepší/rozmanitější výbavu, což ale zase pro někoho, kdo na "pomůcky" není extra náročný co se výčtu preferovaných praktik týče, nemusí být tak zásadní a naopak může třeba ocenit "privátnější" prostředí nějaké amaterky, co co třeba bude provozovat někde v soukromí...

Jak píše citron, je/může být v pohodě obojí. Pokud bych se rozhodoval třeba jako začátečník, tak pro "zavedený salon" by asi hovořila hlavně lepší dostupnost recenzí a to, že se z nich dá poznat nějaký obecný standard, ze kterého by si člověk mohl udělat nějaký celkový obrázek, byť, jak správně píše citron, záleží tam taky na konkrétních holkách. Ale třeba ve jmenovaném Le Velour bych podle obecných ohlasů na úroveň toho salonu asi nečekal, že narazím na jebnutou alkoholičku a špindíru k tomu, protože vnímám, že to má obecně určitou úroveň.

Zajímavý taky je, kde uděláme tu hranici mezi "salonem" a "amatérkou" - byla by třeba legendární "Jana z Řep" podle tohoto dělení spíše amatérka, nebo "salon"? Když to AFAIK léta provozovala v panelákovým bytě v Řepích, kde byla sama a o žádný "salon" se nejednalo? :-)

Bobik

Z mých zkušeností je s profi obecně lepší domluva (ale je dost výjimek na obou stranách). Občas se stalo, že jsme se s amatérkou na něčem domluvili a pak přestala komunikovat. Samozřejmě je možné, že některé z "amatérek" byli ve skutečnosti honiči...
Na druhou stranu může člověk s trochu štěstí narazit doslova na klenot, třeba takhle jsem našel před lety kamarádku na spank, bohužel už není mezi námi.

Obecně

....v kategorii Off-topic jsem teď založil téma "Slovenky inzerující v ČR".

Do Off-topic ale podle mě skoro nikdo nechodí, tak se snažím informovat na nějakém universálnějším tématu ve škatulce "Hlavní město Praha", neboť právě zde je jediná škatulka, ve které "to fakt žije".

Jiný způsob, jak informovat uživatele komunikující v "Praha" o tomto (možná i pro ně zajímavém) tématu, mě nenapadá, a založit sem přímo Téma, se neodvažuju.

Pokud zakladatele a komunikující v tomto tématu "Amatéři vs Salóny" slovenské Dominy nezajímají, PROSÍM jednoduše skipnout a nebrat vpotaz.

Díky za pochopení.

Vandor

Citace od: Caligo kdy Zář 11, 2026, 17:15Ahoj, z mé zkušenosti byly nejlepší profesionálky. Ty, co mají svou mučírnu a nebo nějakou "domovskou", kde nemusíš ty nic zařizovat.
Takové madam to často prostě baví z mé zkušenosti a je to větší, opravdovější a hlubší zážitek.

Souhlas, protože když má své zázemí, tak se o to mnohem víc stará než když je to "průchod´ák"