Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Adriana Novak 95

Založil Obecně, Srp 24, 2026, 08:58

Předchozí téma - Další téma

Hermes

Hezčí než na fotce, Entusiasmus 100%

Docela jsme se trefili ve vibu, takže to může být individuální

Co má v inzerátu opravdu sedí - tedy preferované činnosti

Nástroje je v zásadě potřeba si vzít vlastní, a vlastní místo také nemá

Ale to se vše dá dozvědět při úvodní domluvě, která probíhá velmi dobře a otevřeně, což asi ani nikdo nezkusil? - protože při tom se dá poznat, co se dá očekávat - a tedy za mě reference je, že je to jak se řekne...

A nebo zkusil, a raději si ji nechal pro sebe? :P

Takže za mě velmi dobré - možná ne pro každého, ale co je? :)

Ramsess

Ok. Dik. Příležitostně využiji.

Fidothedoggie

Slečna je v komunikaci moc příjemná, při setkání krásná, modelkovský look, prsa upgradovaná do nebeských výšin. Nožičky voňavé, luxusní pro fetiš. Ty apartmány na Smíchovském nádraží jsou takový azyl z nouze, na chodbě potkáte jiné páry, takže v pátek večer to moc inkognito není. Jinak lekce dle domluvy, slečna vyhověla mým tužbám, nebude úplně asi od přírody sadistka, ale dá se nasměrovat k tomu, co se Vám líbí, můj intenzivnější výprask se líbil nám oběma. Pomůcky je potřeba vzít svoje, v apartmánu vám může recepční něco málo pujčit, za příplatek. Shibari a pokročilé techniky bdsm se nekonají. Strapon byl skvělý, střídání poloh, doneste si ale vlastní i s postrojem. Takže kdo hledá příjemnou krásnou štíhlou slečnu s DD prsy a krásnými nožkami a spíše soft akcí, bude spokojen. Kdo chce být sadisticky prasen svázaný do kozelce v sklepě, tak to nebude nic pro něj, ten musí jinam. Cena vyšši protože platíte i ten apartmán, jinak cenově nevybočuje z průměru.

Kdo chce foto, hledá na googlu adriananovak95