Skrytá kamera, mobil, nahrávky při BDSM-lekcích

Založil Obecně, Srp 13, 2026, 18:18

Předchozí téma - Další téma

Matyss25

S tímto tématem trochu souvisí i blackmail/vydírání. Máte někdo zkušenosti, můžete někoho doporučit? Samozřejmě v rámci během dohodnutých pravidel.

T

Citace od: Matyss25 kdy Srp 18, 2026, 16:18S tímto tématem trochu souvisí i blackmail/vydírání. Máte někdo zkušenosti, můžete někoho doporučit? Samozřejmě v rámci během dohodnutých pravidel.

Imho tématicky je to něco jiného a chtělo by to samostatné vlákno.

citron1425

Citace od: wanderer kdy Srp 18, 2026, 13:53
Citace od: citron1425 kdy Srp 18, 2026, 11:42Aha, tak koukám, že Demonia už svůj kanál smazala. Ale má několik videí na stránce Kinky Lucrecia. Stejně tak tam má jedno aktuální video Eliška z LeVelour.
Co se vubec stalo s Demonii? Byla jednu dobu dost aktivni.
Odjela na Slovensko a našla si tam práci co vím naposledy a už je to pár let.

Vandor

Stalo se někdy někomu, že ho domina nějak vydírala (třeba pomocí právě nahrávek z lekcí) nebo přes sms, že to třeba oznámí manželce nebo tak něco?

Obecně

Citace od: Bustik kdy Srp 13, 2026, 21:34Snažím se představit tu situaci jak přijdu k domině a začnu s baterkou prohledávat škvíry a zdi jestli tam není kamera  ;D. Nemohu se přestat smát. Bohužel tě musím zklamat, že pokud nejsi nějaká politicky exponovaná osoba nebo veřejně známá, tak seš všem dominám naprosto u prdele :D .

..ano, to samozřejmě vím, že drtivě většině Domin jsi úplně u prdele. To je jasné, Jenže čas od času se najde ňáká svině, která pak z tebe může chtít nekalým způsobem vymlátit mnohem víc peněz - následným vydíráním, protože má v ruce na tebe kompro (ano, nedokážu si představit, že by to byla některá z těch dlouhodobě fungujících a osvědčených, tohle riziko se týká jen rychlokvašek).

Obecně

Citace od: T kdy Srp 14, 2026, 00:11
Citace od: Obecně kdy Srp 13, 2026, 18:18...po příchodu, prohledával jsem všechny stěny a předmětřy, svítil svou minibaterkou všude možně, jestli někde v nějakých škvírách nezasvitnou ty odrazky z optické čočky,...

A nebylo by snazší se s Madam domluvit a přijít třeba v kukle? 🤔😃

....jasnačka, kukla, tam je to na jistotu.

ALE:
je to přece možné teprve až když pak vylezeš ze sprchy. Tedy, je ti to houby platný, protože na začátku (domnělého) záznamu jsi v záběru napřed bez kukly, takže je jasný, že ten v tý kukle jsi potom taky ty.

Jako, nedokážu si představit, že bych si na kebuli narazil kuklu už v momentu, kdy přejdu práh. To bych si připadal jako skutečnej lupič. Navíc, na Dominu by to jistě přesně tak působilo a mohla by se bát až tak, že by třeba hned zmáčkla to "červené tlačítko" pro přivolání pomoci a jseš jasnej - přesně tam, kde jsi bejt nechtěl.

Obecně

Citace od: T kdy Srp 13, 2026, 21:17Tvrdit, že diskrétnost a bezpečnost jdou proti sobě, je nesmysl. Obojí jde zajistit zároveň.

Tichý alarm pro přivolání pomoci. Přítomnost další osoby ve vedlejší místnosti. Kamera výhradně u vnějšího vstupu do budovy.

Tajné nahrávání (z jakékoliv strany) je selhání. Kdo to provádí, nemá v tomhle oboru co dělat.

...Tichý alarm pro přivolání pomoci - ano, tohle by bylo naprosto fér pro obě strany, a zároveň bezpečné a oba se pak při tom můžou cítit v klidu, a uvolněné, což je potřeba.

Kdyby to takhle bylo všude, bylo by to super. A podle mě by si tohle mohli ti dva vždy na začátku normálně na férovku říct. Klidně i už při domluvě termínu. Proti tomuhle nemůže mít žádný z účastníků jakýchkoli námitek. Pokud by proti alarmu někdo protestoval, zlé úmysly jsou zjevné.

Takže tak.

Jenže realita je: NIKDY se mi nestalo, že by na tohle byla ze strany Dominy řeč. Vám někomu jo?

A když už na to téma začnu sám, stávám se pochopitelně automaticky podezřelým, že zjišťuju její záchranné tlačítko....a ona znejistí.

T

Citace od: Obecně kdy Srp 24, 2026, 10:01Jako, nedokážu si představit, že bych si na kebuli narazil kuklu už v momentu, kdy přejdu práh. To bych si připadal jako skutečnej lupič. Navíc, na Dominu by to jistě přesně tak působilo a mohla by se bát až tak, že by třeba hned zmáčkla to "červené tlačítko" pro přivolání pomoci a jseš jasnej - přesně tam, kde jsi bejt nechtěl.
Mluvím o konsensualním s Madam domluveném příchodu s kuklou klidně už před vstupem do domu.

T

Citace od: Obecně kdy Srp 24, 2026, 10:18
Citace od: T kdy Srp 13, 2026, 21:17Tvrdit, že diskrétnost a bezpečnost jdou proti sobě, je nesmysl. Obojí jde zajistit zároveň.

Tichý alarm pro přivolání pomoci. Přítomnost další osoby ve vedlejší místnosti. Kamera výhradně u vnějšího vstupu do budovy.

Tajné nahrávání (z jakékoliv strany) je selhání. Kdo to provádí, nemá v tomhle oboru co dělat.

...Tichý alarm pro přivolání pomoci - ano, tohle by bylo naprosto fér pro obě strany, a zároveň bezpečné a oba se pak při tom můžou cítit v klidu, a uvolněné, což je potřeba.

Kdyby to takhle bylo všude, bylo by to super. A podle mě by si tohle mohli ti dva vždy na začátku normálně na férovku říct. Klidně i už při domluvě termínu. Proti tomuhle nemůže mít žádný z účastníků jakýchkoli námitek. Pokud by proti alarmu někdo protestoval, zlé úmysly jsou zjevné.

Takže tak.

Jenže realita je: NIKDY se mi nestalo, že by na tohle byla ze strany Dominy řeč. Vám někomu jo?

Proč by mela Madam informovat klienta o tichém alarmu?

Obecně

Citace od: T kdy Srp 24, 2026, 10:20
Citace od: Obecně kdy Srp 24, 2026, 10:01Jako, nedokážu si představit, že bych si na kebuli narazil kuklu už v momentu, kdy přejdu práh. To bych si připadal jako skutečnej lupič. Navíc, na Dominu by to jistě přesně tak působilo a mohla by se bát až tak, že by třeba hned zmáčkla to "červené tlačítko" pro přivolání pomoci a jseš jasnej - přesně tam, kde jsi bejt nechtěl.
Mluvím o konsensualním s Madam domluveném příchodu s kuklou klidně už před vstupem do domu.

...aha takhle. No tak to potom jo. Předem domluvené. To by šlo.

Obecně

Citace od: T kdy Srp 24, 2026, 10:23
Citace od: Obecně kdy Srp 24, 2026, 10:18

Takže tak.

Proč by mela Madam informovat klienta o tichém alarmu?

No a proč ne ? - právě když ho informuje, tak on si nic nedovolí (kdyby to byl zrovna někdo s nekalými úmysly). A kdyby proti tomu cokoli měl, no tak to je pro Dominu automaticky informace o tom, aby ho hned vyrazila.

T

Citace od: Obecně kdy Srp 24, 2026, 10:28No a proč ne ? - právě když ho informuje, tak on si nic nedovolí (kdyby to byl zrovna někdo s nekalými úmysly). A kdyby proti tomu cokoli měl, no tak to je pro Dominu automaticky informace o tom, aby ho hned vyrazila.
Na mě působíš podezřele ty svojí snahou vědět, zda domina má nebo nemá nějaká bezpečnostní opatření.

Imho preventivní je nevědět zda a jaká bezpecnostní opatření má.

Obecně

Na mě působíš podezřele ty svojí snahou vědět, zda domina má nebo nemá nějaká bezpečnostní opatření.

Imho preventivní je nevědět zda a jaká bezpecnostní opatření má.

[/quote]

...hmm....no ať si jich tam má třeba 10. Klidně i bouchačku. Ale nesmí nic nahrávat ani natáčet.

Obecně

Citace od: Vandor kdy Srp 23, 2026, 21:10Stalo se někdy někomu, že ho domina nějak vydírala (třeba pomocí právě nahrávek z lekcí) nebo přes sms, že to třeba oznámí manželce nebo tak něco?

PŘESNĚ TAM jsem touto skupinou mířil už při jejím založení.

No tak ano, znám zatím takovéto případy 2.

Jedna je pořád tatáž osoba (alespoň identifikováno dle fotky), která mění název, opakovaně se registruje, před časem myslím změnila i tel. číslo. To mluvím o ProfiBDSM.
Nejsem si jist, zda tu smím napsat její (možná jeho) Nick.

A ten druhý případ, to je teprva asi týden stará záležitost. Nějaká rychlokvaška, co si na Profidominy dala fotku, na kterou hned každý slyší...

v obou případech naštěstí neměly žádné to kompro, protože jsem u nich ani nestihl být. Ale presně jak píšeš - že prý jestli hned nepošlu 8.000, tak to řekne manželce a že mě moc dobře zná...rozporuju, že určitě nezná, a ona prej "ale jojo, Facebook..." atd. atd.

Prostě hrůza.

Ano, takováhle havěť se tady pořád potuluje a kazí nám "naše odvětví".

...jo a v tom prvním případě (to bylo už loni v září), dokonce prý když nevěřím, sám uvidím...do půlnoci přijde ofiko mejl...nevěřil jsem...pak teda opravdu přišel, z jakési firmy, kde ředitel rozhodl o pokutě (myslím, že asi 22.000 nebo tak něco), kterou když neuhradím do 48h, tak na mě přijde Policie ČR, protože jsem si psal s nezletilou osobou....

Prostě takovýhle píčoviny zkoušeji, hajzlové.

Chryses

Citace od: Obecně kdy Srp 24, 2026, 12:01PŘESNĚ TAM jsem touto skupinou mířil už při jejím založení.

No tak ano, znám zatím takovéto případy 2.

Jedna je pořád tatáž osoba (alespoň identifikováno dle fotky), která mění název, opakovaně se registruje, před časem myslím změnila i tel. číslo. To mluvím o ProfiBDSM.
Nejsem si jist, zda tu smím napsat její (možná jeho) Nick.

A ten druhý případ, to je teprva asi týden stará záležitost. Nějaká rychlokvaška, co si na Profidominy dala fotku, na kterou hned každý slyší...

v obou případech naštěstí neměly žádné to kompro, protože jsem u nich ani nestihl být. Ale presně jak píšeš - že prý jestli hned nepošlu 8.000, tak to řekne manželce a že mě moc dobře zná...rozporuju, že určitě nezná, a ona prej "ale jojo, Facebook..." atd. atd.

Prostě hrůza.

Ano, takováhle havěť se tady pořád potuluje a kazí nám "naše odvětví".

...jo a v tom prvním případě (to bylo už loni v září), dokonce prý když nevěřím, sám uvidím...do půlnoci přijde ofiko mejl...nevěřil jsem...pak teda opravdu přišel, z jakési firmy, kde ředitel rozhodl o pokutě (myslím, že asi 22.000 nebo tak něco), kterou když neuhradím do 48h, tak na mě přijde Policie ČR, protože jsem si psal s nezletilou osobou....

Prostě takovýhle píčoviny zkoušeji, hajzlové.

Tak to jsi ale nejspíše narazil na podvodníky, kteří se jen za dominy vydávali. Ale k žádné lekci nedošlo, nebo ano?

Vandor, myslím, se ptal na případ, kdy k lekci došlo a ta reálná domina pak zneužila fotky nebo něco jiného proti tomu klientovi.