Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Jana z Řep

Založil Kuba, Črv 24, 2026, 10:18

Předchozí téma - Další téma

Kuba

Jelikož je fórum touto dámou přímo prošpikováno, vede v anketě, tak bych prosil soustředit veškeré záležitosti, související s ní sem. Děkuji.

PirnetKo

Že využila informace citlivýho rázu, který postupně během let od klienta dostala, mám od někoho v SZ taky. Já jí nikdy nic osobního neříkal, ani svoje jméno, takže nedokážu hodnotit. Ale věřím, že pokud k ní někdo chodí už od dob Řep, tak ji může brát snad jako nějakou kámošku a vyblije na sebe kde co.

ad email elisnka2, ten jsem kdysi dávno našel na norníku, navázat kontakt se mi přes něj podařilo, nicméně veškerá další komunikace probíhala z jinýho
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

qu8552

Citace od: PirnetKo kdy Črv 24, 2026, 22:13Že využila informace citlivýho rázu, který postupně během let od klienta dostala, mám od někoho v SZ taky. Já jí nikdy nic osobního neříkal, ani svoje jméno, takže nedokážu hodnotit. Ale věřím, že pokud k ní někdo chodí už od dob Řep, tak ji může brát snad jako nějakou kámošku a vyblije na sebe kde co.

ad email elisnka2, ten jsem kdysi dávno našel na norníku, navázat kontakt se mi přes něj podařilo, nicméně veškerá další komunikace probíhala z jinýho

Kamoska souhlas - Ona je proste vnimava a nemas zabrany, obzvlast kdyz vytahne slivovici  ;) ad vyuziti informaci, to mi k Ni teda nesedi. Naopak se mi nedavno sama nabidla, ze mi pomuze vyresit konflikt se spolecnou znamou, a skutecne to uspesne udelala. Absolutni respekt!
Ad mail - ted uz pouziva jinej, ale treba je tam nejaky presmerovani, nevim.

qu8552

Slivovice je další průser. BDSM jen s čistou hlavou. Proto možná nerespektování SSC. To by dávalo smysl. Teď mi došlo, že o dotyčném tvrdila, že je alkoholik. A ve spojení s tím další most do jeho rodiny. Nebudu to ventilovat, ale pokud Jana z Řep při lekcích kalí, tak to je tragédie.😁

Nekali. Vyjimecne po lekci.
Pokud si to ale prejes, tak kálí  ;D 
Koukam ze ti staci malo, abys nastartoval - pritom to v SZ nevypadalo 8)
Jinak - mne Jeji image bez inzerce a s knihou nekdy pred 15ti lety taky extremne kálela ;-) a na norniku - pokud se v tom nekdo chce a umi hrabat - je fura dukazu. Ale nejak jsme si proste k sobe nasli cestu  ;) a ze je Ji obcas dost a par prestrelek a prestavek bylo, o tom zadna!   

PirnetKo

Se slivovicí jsem měl taky tu čest, když jsem byl poprvé. Ale tu nalila jen mně. ;D
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris

geo

K Janě chodím již několik let a za celou tu dobu jsem ji nikdy neviděl pít alkohol. A i kdyby si po skončení lekce dala skleničku, je to čistě její osobní věc. Z mé zkušenosti se vždy chová naprosto profesionálně. Je milá, sympatická, vstřícná a komunikace s ní je na velmi vysoké úrovni.

Samozřejmě si uvědomuji, že nikdo není dokonalý. Každý z nás má své přednosti i své slabší stránky, každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného. Přesto mohu upřímně říct, že Jana je pro mě nejlepší domina, kterou jsem kdy navštívil, a právě tak ji i vnímám.

Zároveň chápu, že každý má své preference, oblíbené praktiky a vlastní představu o tom, co od podobných služeb očekává. Je proto naprosto přirozené, že někomu může vyhovovat jiná domina více než Jana. Pokud však někomu nesedí nebo mu její přístup nevyhovuje, nevidím důvod, proč by k ní měl nadále chodit.

Nebyl jsem u celé situace, takže nemohu posoudit všechny okolnosti. Přesto nerozumím tomu, proč ji Kuba tak intenzivně kritizuje, jako by snad vyzradila nějaké zásadní tajemství nebo spáchala něco závažného. Už samotný fakt, že se s ním chtěla domluvit a celou záležitost si vyjasnit, podle mého názoru svědčí spíše o snaze situaci řešit než o jakémkoliv provinění.

Stejně tak nechápu, proč Kuba založil vlákno ,,Jana z Řep", když je z jeho příspěvků zřejmé, že ji nemá rád. Mám spíše pocit, že ji zde opakovaně vykresluje v negativním světle, což celé debatě příliš neprospívá.

Ano, i já považuji Janu za svou kamarádku. Svěřuji se jí s různými věcmi a nikdy mi nevadilo, pokud některé z nich zmínila někomu dalšímu, kdo mě osobně nezná. Nikdy jsem neměl pocit, že by tím byla porušena moje důvěra nebo že by mé soukromí bylo jakkoliv ohroženo. Proto se domnívám, že je důležité hodnotit situaci objektivně a nesoudit člověka pouze na základě jednostranných informací či osobních sympatií a antipatií.

Za sebe mohu pouze zopakovat, že moje zkušenosti s Janou jsou dlouhodobě pozitivní, a proto nevidím důvod zpochybňovat její profesní přístup na základě informací, které nemám možnost nezávisle ověřit.

Kdo Janu z Řep nikdy nepoznal v roli dominy, přišel podle mého názoru o výjimečný zážitek. Přirovnal bych to ke zdolání všech osmitisícovek světa s výjimkou Mount Everestu, tedy té nejvyšší a nejvýznamnější.

Nejenkluk

Trochu se to tady zvrhlo, tak to zkusim vratit do spravnych koleji....Moje zkusenost: vzala me pred par mesici uplne v pohode jako novacka - mimochodem mail kontakt jsem ziskal tady od nekoho z vas. Dneska uz mam na Janu i cislo (od ni). Byl jsem zatim trikrat a domlouvame dalsi termin. Nikdy jsem u ni nezazil alkohol, nikdy mi nevykladala detaily o nikom jinem a nikdy ani po mne nechtela, abych ji vykladal o sobe neco, co bych treba nechtel. Komunikace mailem i osobni vzdy uplne v pohode, schuzky prijemne, beze spechu, domluvene dodrzeno, za me moc negativ nevidim. Podle me si skodime obecne tim, ze se tady nebo jinde predava jeji telefonni cislo, taky spousta z nas neco nerespektuje a konci v bloku/banu a nasledne zebra po ni nebo nas ostatnich, abychom se u Jany primluvili - tohle vim, ze ji sere. Za me je to jen o tom, jak se chovame/budeme chovat - kdyz budeme normalni, bude vse bez problemu. Kdyz se budeme chovat jako debilove, tak to asi dobry nebude...

qu8552

Kdo Janu z Řep nikdy nepoznal v roli dominy, přišel podle mého názoru o výjimečný zážitek. Přirovnal bych to ke zdolání všech osmitisícovek světa s výjimkou Mount Everestu, tedy té nejvyšší a nejvýznamnější.
[/quote]

Nic vic neni potreba dodavat - to by slo tesat do kamene = dekuju!

Clovek tu den neni a co se mezitim semele, to by jeden neveril...

Prominte, krasna Pani! Nekazte si vikend a tu zahradku zatim prosim nekupujte  :) chybela byste nam (tem, co inzerci nepotrebuji)...

gusta

Mě příspěvek, kterým Kuba otevíral tohle vlákno přijde zásadně nefér. Pominu to, že se mi nějak tak příčí lidi, kteří mají tendenci kolem sebe hodnotit morální vlastnosti ostatních, sami nepochybně tak čistí a bezchybní... ale kolegu neznám, tak dejme tomu, že patří k tomu promile populace, které, abych parafrázoval Bibli je samo bez viny a muže hodit první kamenem, takže založit tohle vlákno, tak jak ho založil.

Ale pokud tomu dobře rozumím, tak jsi Kubo sám začal danou konverzaci. Zajímalo Tě to, ptal ses, angažoval se a dostal odpovědi. A po X týdnech, nebo jak dlouho, Ti přijde, že je to vlastně špatně a Jana není diskrétní. Nějak mi to hlava nebere a to fakt nejsem hloupej. Pokud nepadlo, žádné jméno a Ty ses vyptával na základě předchozích příspěvku toho dotyčného kolegy (který byly teda mimochodem tak na pěst), tak mi to teda nediskrétní nepřipadá.

Moje zkušenost s Janou je opačná. Nevím, co máš za motivy a je mi to fuk. Ale Jana je skvělá v tom, co dělá a ke mně vždycky diskrétní byla a nikdy ani neotvírala hovory o nikom jiném. Víc k tomu nemám co říct.

qu8552

Citace od: gusta kdy Črv 26, 2026, 21:37Mě příspěvek, kterým Kuba otevíral tohle vlákno přijde zásadně nefér. Pominu to, že se mi nějak tak příčí lidi, kteří mají tendenci kolem sebe hodnotit morální vlastnosti ostatních, sami nepochybně tak čistí a bezchybní... ale kolegu neznám, tak dejme tomu, že patří k tomu promile populace, které, abych parafrázoval Bibli je samo bez viny a muže hodit první kamenem, takže založit tohle vlákno, tak jak ho založil.

Ale pokud tomu dobře rozumím, tak jsi Kubo sám začal danou konverzaci. Zajímalo Tě to, ptal ses, angažoval se a dostal odpovědi. A po X týdnech, nebo jak dlouho, Ti přijde, že je to vlastně špatně a Jana není diskrétní. Nějak mi to hlava nebere a to fakt nejsem hloupej. Pokud nepadlo, žádné jméno a Ty ses vyptával na základě předchozích příspěvku toho dotyčného kolegy (který byly teda mimochodem tak na pěst), tak mi to teda nediskrétní nepřipadá.

Moje zkušenost s Janou je opačná. Nevím, co máš za motivy a je mi to fuk. Ale Jana je skvělá v tom, co dělá a ke mně vždycky diskrétní byla a nikdy ani neotvírala hovory o nikom jiném. Víc k tomu nemám co říct.

Kubuv pristup k Jane je naprosto unfair (a to je mozna jeste slaby slovo) a uplne tim degradoval celou anketu, na kterou prosim odtedka vsichni kaslete! 
Jinak vypada jako komunikativni rozumnej clovek, ale tohle je proste napresdrzku.

gusta

Jo... vyjádřit jsem se musel, protože to nešlo přejít mlčením, ale pokračovat v tématu mi přijde vlastně jako šlapání v porcelánu. Šel bych od té diskuse prostě pryč. Kdo Janu zná, tak ví. Nemá smysl se v tom dokola točit....

Kuba

Uznávám, omlouvám se.

Všechno, co jsem tady napsal, je špatně. Měl jsem říct jen to, že Jana přede mnou mluvila o důvěrných a osobních věcech někoho, navíc aniž bych se na to ptal. To jsou fakta. Kdokoliv jiný, než já, nebo ona se k tomu těžko může vyjádřit. To je nediskrétní, neprofesionální a pro mě to bylo důvodem, proč sešlo z našeho setkání a ukončil jsem s ní komunikaci.

Víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Zároveň je to jediná moje výhrada vůči ní, která je pro mě ale zásadní.

Omlouvám se za zásah, ale vše, co sem nepatřilo a bylo osobní válkou mě a nukacoldy jsem smazal.

Tohle vlákno je o Janě z Řep. Ne o nás. Samozřejmě za to budu jistě napaden a označen za neférového manipulátora. Až mi tohle bude někdo psát, tak ať si vzpomene na to, jak se tady její vlákno objevovalo a zase bylo mazáno.

LordT.

Ok pánové, jsem zvědavý
Pošle mi někdo na ní mail?

PirnetKo

Citace od: LordT. kdy Črv 27, 2026, 23:23Ok pánové, jsem zvědavý
Pošle mi někdo na ní mail?
Proč by měl?