MadamIvana z Amatérů. (A Originaleye)

Založil Crazy Lord, Bře 18, 2025, 13:46

Předchozí téma - Další téma

Crazy Lord

Navštěvoval jsem pravidelně zhruba 6 návštěv. Ale je to už dlouho.
Velmi dobrá domluva, velmi přátelský přístup. Chodil jsem na duo lekce které se konali poprvé v Hradci a později ve Svitavách. Madam Ivanka pracovala s konteskou Rebelqou dnes s novým nickem na amatérech jako Originaleye.
Ivanka celkem pohledná barbína, blond, štíhlá postava. Originaleye boubelka s obrovskými prsy. (To mám rád)

Hlavní výhodou byla příznivá cena. Před dvěma lety si účtovali za hodinu jen 1000kč a dávali slevu za vícehodinové lekce. Později zdražili na 1200Kč. Jaké mají ceny teď netuším. Každá pracuje zvlášť ale dřív nebyl problém domluvit si jejich duo lekci jelikož to byly kamarádky. (netuším jak jsou na tom teď)

Lekce probíhali přesně podle domluvy, bylo možné si říkat co chci a nechci přímo při lekci tak že to celé probíhalo na velmi přátelské úrovni. Měl jsme z toho pocit jako bych experimentoval s kamarádkami.
Madma Ivanka je hodně na masáže a honění penisu. Říká tomu oddalování, Rebelqa mě při tom dusila kozama a igelitem a tak nějak plnila příkazy od madam Ivanky. Holky jsou dost mazlivé, nechají si líbat prsa, cucat bradavky a je možné i lízání kundiček což jsem odmítl.  Jinak se velmi snaží a plní vše na čem se domluvíte.
Svého času bojovali s prostory, hodně to střídali občas nebyla k dispozici sprcha. Výbava průměrná, lekce ale na slušné úrovni. Kdo chce lekci přesně podle svých představ tak s Ivankou je možné se domluvit.
Pokud výrazně nezdražila bude možná stále jednou z nejlevnějších domin i když inzeruje spíše jako erotická masérka tak ale dělá i BDSM. Rozhodně stojí za zkoušku.

Beetlejuice666

Ivanka je jedna z mých NEJ...můžu potvrdit vše co se tu píše, navštěvuji jí poměrně často. Ceny stále přátelské, stejně jako její přístup. Pracuje sama, prostory má pronajaté, je to jedna místnost v novostavbě. Nečekejte ale vybavené SM studio..to musíte jinam. Je tam ale klid, čisto, sprcha záchod...postel. Umí výborný vydatný piss, ráda se nechá orálně uspokojovat a určitě jsou možné ostatní bdsm praktiky. Záleží co od návštěvy očekáváte. Doporučuji  8)