Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Tereza Princess

Založil tau, Kvě 25, 2026, 23:45

Předchozí téma - Další téma

tau

Pojďme jí chválit, vzpominat na ní a těšit se, až se vrátí. Ona se vrátí, věřte mi, za dva roky je tu zas a za ní má smysl jet i z Prahy do Plzně. ;D

Tom

Citace od: tau kdy Kvě 25, 2026, 23:45Pojďme jí chválit, vzpominat na ní a těšit se, až se vrátí. Ona se vrátí, věřte mi, za dva roky je tu zas a za ní má smysl jet i z Prahy do Plzně. ;D

Slibuje, že za rok. ;)

Bobik

Byl jsem za ní v apartmánu jen jednou, ale stálo to za to. Bohužel jsem udělal tu chybu, že jsem přijel pozdě, takže na mě musela asi 10 minut čekat.
Hned jak jsem se svlékl, tak se zeptala: "Jak bych tě měla potrestat za ten pozdní příchod?" Než jsem si to stačil rozmyslet, řekla "no když nevíš, tak to bude 200 ran rákoskou" a už to jelo.  Takhle seřazený zadek už jsem dlouho neměl  😀

Bobik

Už se těším, až se vrátí  :-)

CdtX

Citace od: tau kdy Kvě 25, 2026, 23:45Pojďme jí chválit, vzpominat na ní a těšit se, až se vrátí. Ona se vrátí, věřte mi, za dva roky je tu zas a za ní má smysl jet i z Prahy do Plzně. ;D
Chodil jsem k Princess do Prahy, do Přístavní. Jedna z nej domin. U výprasku jsem slzel. Koule mi stáhla, až jsem skučel jak pes. Piss tvrdý a prudký, dodnes vzpomínám. Psal jsem si s ní po lekcích, kuli jsme pikle na další sessions.😸