Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam Helena Dungeon

Založil Analsub, Dub 29, 2026, 12:59

Předchozí téma - Další téma

Berlusconi

Za mne je Helena super a vždy se snaži vyjít vstříc Vašim nápadům.

Praguester

Byl jsem u ní několikrát.
1) baví ji to
2) fakt to umí
3) je namyšlená až na půdu, což někdy není na škodu, ale občas se prostě nechová jako k zákazníkovi, ale jede si tu svou. Tohle každýmu nesedne.
4) přišla z Hedone, na začátku kritizovala jak tam měla Angela bordel, ale teď je v Dungeonu bordel taky. Pomůcky asi ok, ale sprcha moc péče nedostává.
5) je z ní spíše bordelmama a makají za ní ostatní holky, který přijdou a zase ty rychle odejdou. Staci sledovat inzerci...
6) s Amélií jsou pecka dvojka, ale potřebovaly by uklízečky.
7) už tam nechodim, ale pamatuju se, že to bejvalo fakt dobrý. Bavilo mě to, lekce měly zápal a náboj. Jenže to není všechno. Nálada je taková divná a mě baví bejt hrackou při lekcích, ne před a po.

Subiko

Citace od: Praguester kdy Črn 07, 2026, 13:11Byl jsem u ní několikrát.
1) baví ji to
2) fakt to umí
3) je namyšlená až na půdu, což někdy není na škodu, ale občas se prostě nechová jako k zákazníkovi, ale jede si tu svou. Tohle každýmu nesedne.
4) přišla z Hedone, na začátku kritizovala jak tam měla Angela bordel, ale teď je v Dungeonu bordel taky. Pomůcky asi ok, ale sprcha moc péče nedostává.
5) je z ní spíše bordelmama a makají za ní ostatní holky, který přijdou a zase ty rychle odejdou. Staci sledovat inzerci...
6) s Amélií jsou pecka dvojka, ale potřebovaly by uklízečky.
7) už tam nechodim, ale pamatuju se, že to bejvalo fakt dobrý. Bavilo mě to, lekce měly zápal a náboj. Jenže to není všechno. Nálada je taková divná a mě baví bejt hrackou při lekcích, ne před a po.

Dungeon stojí za prd - bohužel. No a ta namyšlená Helena je fakt magor. A už se ji to začíná vracet mimojiné odchodem holek. Kdyby byla normální, tak by ji Jenny nevyhodila a do Hedone by se možná ani nedostala. A pak by nejspíše z Inferna, patřící kdysi Artemiss, neudělala s Amelií jedno velké hnojiště jménem Dungeon. A o tom bordelu, špatném úklidu, špině a nedostatečné hygieně zde byla už taky řeč :)