Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

ZMIZELÉ DOMINY

Založil Vandor, Dub 19, 2026, 11:52

Předchozí téma - Další téma

PirnetKo

Kdysi na Flóře působila i Madam Nela. Nevíte někdo, kde je té konec? Hádám dítě?
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora, LadyPro, DominatrixIris, Goddess Solara

Oblíbený Rumcajs

Davidbondage

Galena z Věštce - ta skončila úplně, nebo ještě někde nějak působí?

Vandor

Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Črv 26, 2026, 15:25Kam zmizela Zeya?
Na profidominách je stále k dohledání, jen možná opomenula zaplatit a tak jí vypršelo předplatné pro její profil. Obdobně na tom je nyní i třeba Madam Šárka.

Taxta

Ode dneška by měla byt opět k dispozici.

FitnessSub

Citace od: Vandor kdy Črv 27, 2026, 21:15
Citace od: Oblíbený Rumcajs kdy Črv 26, 2026, 15:25Kam zmizela Zeya?
Na profidominách je stále k dohledání, jen možná opomenula zaplatit a tak jí vypršelo předplatné pro její profil. Obdobně na tom je nyní i třeba Madam Šárka.

Bylo dávno napsáno o bdsm clubu prostitutek Dungeon že? :))

Bobik

Už si nevzpomenu na jména. Před lety jsem byl u dvou mladých holek (kolem 20 let) u nich doma v bytě kousek od Flory, inzerovaly tenkrát na amatérech. Jedna byla hodně potetovaná a druhá taková "slušňačka" s brýlemi. Dostal jsem dost výživný výprask. Připadalo mi, že jsou víc než spolubydlící (ale to nechci tvrdit jistě). Evidentně nebyly moc zkušené, ale dost nadšené, bylo to celé hodně sexy. Pak jsem jim po nějaké době znovu psal, ale odmlčely se.

sub65118

Kdyby někdo věděl, o koho se jedná, napište.

sub65118

Citace od: Bobik kdy Črv 31, 2026, 17:57Už si nevzpomenu na jména. Před lety jsem byl u dvou mladých holek (kolem 20 let) u nich doma v bytě kousek od Flory, inzerovaly tenkrát na amatérech. Jedna byla hodně potetovaná a druhá taková "slušňačka" s brýlemi. Dostal jsem dost výživný výprask. Připadalo mi, že jsou víc než spolubydlící (ale to nechci tvrdit jistě). Evidentně nebyly moc zkušené, ale dost nadšené, bylo to celé hodně sexy. Pak jsem jim po nějaké době znovu psal, ale odmlčely se.
Nenajdeš v správách komu jsi psal třeba :) ?

breath_control

Citace od: Bobik kdy Črv 31, 2026, 17:57Už si nevzpomenu na jména. Před lety jsem byl u dvou mladých holek (kolem 20 let) u nich doma v bytě kousek od Flory, inzerovaly tenkrát na amatérech. Jedna byla hodně potetovaná a druhá taková "slušňačka" s brýlemi. Dostal jsem dost výživný výprask. Připadalo mi, že jsou víc než spolubydlící (ale to nechci tvrdit jistě). Evidentně nebyly moc zkušené, ale dost nadšené, bylo to celé hodně sexy. Pak jsem jim po nějaké době znovu psal, ale odmlčely se.
Já je podle toho popisu asi poznávám. Jmenovaly se Victorie a dominatrix Anna. Na amatérech měly profil s názvem BDSMDuo. Taky by mě zajímaly, a rád bych je zkusil kontaktovat.

Bobik

Citace od: sub65118 kdy Črv 31, 2026, 23:15
Nenajdeš v správách komu jsi psal třeba :) ?

Poslední zprávy vidím z roku 2021, tohle bylo asi předtím.

Bobik

Citace od: breath_control kdy Srp 01, 2026, 00:41
Já je podle toho popisu asi poznávám. Jmenovaly se Victorie a dominatrix Anna. Na amatérech měly profil s názvem BDSMDuo. Taky by mě zajímaly, a rád bych je zkusil kontaktovat.

Jo, to jsou ony.

gusta

Citace od: qu8552 kdy Dub 20, 2026, 23:17ad Laura: jj rok 2017 byl u Ni myslim zlomovej - do ty doby uzasna, pak se uplne odmlcela a zustala mi dluzna lekci... Cest Jeji pamatce!

Je to přesně tak. Její nejlepší období bylo když ještě fungovala ve studiu s Coco. Když Coco skončila, šlo to s Laurou z kopce. Fungovala ještě nějakou dobu hostováním v tom Karlíně a potom ve Vestci a pak úplně zmizela ze scény.

_____________________________________________________________________________________________
In order of appearance: Samantha, Coco, Syonera, Jana z Řep, Mischelle, Laura, Nela, Madam S, Lady Viktoria, Emma, Angella, Natalee, Šárka, Alex

Vandor

geo

Citace od: T kdy Črn 09, 2026, 21:37
Citace od: Vandor kdy Črn 09, 2026, 18:10... měly výborný poměr cena/výkon(respektive přístup) a k jiným jsem chodit nepotřeboval před 10 lety.
A jaká byla jejich cena před deseti lety?

Pro srovnání za deset let stoupla průměrná mzda z 27 000 na 50 000. :o

Argument ,,dřív byly nižší platy" mi přijde dost jednostranný. Pokud budeme porovnávat platy, měli bychom porovnávat i reálnou hodnotu služby. Jestliže se cena za stejnou službu násobně zvýšila, ale kvalita, přístup nebo obsah zůstaly podobné, pak je otázka, za co vlastně zákazník platí navíc.

Přijde mi zvláštní požadovat 4 000 Kč a více jen proto, že trh to možná unese. To ještě neznamená, že taková cena odpovídá skutečné hodnotě služby.