Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Goddess Jana

Založil Vandor, Dub 19, 2026, 11:36

Předchozí téma - Další téma

Vandor

Máte někdo zkušenost: https://www.profidominy.cz/dominy/goddess-jana
Dříve inzerovala jinde a před nedávnem se zase vrátila zpět ale fotky jsou už roky tytéž.

betamale

Je to celkem pohledná Ruska, dříve působila ve studiu u Lady Caty, ale lze se domluvit i na Apartmány Smíchov. Zkušenost pozitivní, má úroveň, mohu doporučit.

Vandor

Já s ní mám zkušenost takovou, že když jsem ji oslovil tak mi v druhém mailu na dotaz na oblečení napsala: Chceš slintat u mých fotek nebo se přijdeš poklonit své Madam?! Vůbec nepochopila můj naprosto praktický a srozumitelný dotaz, takže z lekce sešlo.

Hanzy

Za me je super, byl jsem u ni nekolikrat a vzdy super zazitek:)

Slot78

Já k ní chodil nějakou dobu pravidelně a můžu jenom doporučit. Má úroveň, dá se s ní normálně domluvit, je spolehlivá, dbá na hygienu a když k ní chodíte pravidelně tak je vidět, že jí to těší a baví jí to. Jediný co, že někdy si nepamatuje, co jí píšete a bývá až moc opatrná. Což je samozřejmě v takovéhle profesi důležité, ale kolikrát ani po domluvě nebyla schopná překročit nějaké hranice a přitlačit na pilu. Ale jinak fakt nejlepší ze všech co jsem měl kdy možnost navštívit. Rozhodně doporučuju.

pokora88

Dnes jsem byl u Bohyně a podělím se s Vámi o své zážitky. Schůzce předcházelo několik mailů. Vše na čem jsme se dohodli, bylo překonáno (v tom nejlepším slova smyslu). Mám 18ti leté zkušenosti v oblasti BDSM, ale tohle bylo jasně nejlepší. V čem ? Je opravdu krásná, mladá (okolo 30.let), ale zkušeností má dle všeho na rozdávání. Ač jsme se domluvili na hodině lekce, tak skoro půl hodiny jsme spolu jen seděli a Bohyně se mne ptala, na mé zkušenosti, co mám rád atd. Z toho pak vycházela. K mému pekvapení pak o to déle trvala lekce. Co mne však hodně zaujalo, byla její empatie. Né, že by si do své "práce" nechala kecat (je to vážně domina jak má být), ale když vycítila, že něco není  z mé strany v pořádku, tak se smyslně zeptala, jestli jí nechci něco říct. Např. více utažená policejní pouta. Ty mi sice povolila, ale poté mne ojela větším připínákem, než tím, se kterým se mnou začala. Celkem na mne vystřídala 3 od menšího po takový který jsem v sobě ještě neměl. Všemu předcházelo, že jsem si to nádobíčko musel nejdřív sám vykouřit, ovšem žádné bezduché násilí. Vlastně jsem si ho ani nepřál, takže za mne vše OK. Přál jsem si smyslnost a rafinovanost a Paní Jana mi toto vše dopřála měrou vrchovatou. Vůbec nekoukala na hodinky a jelo se prostě až do mého konce. Takový orgasmus jsem asi ještě nezažil, opravdu fantazie. Vlastně jsem nenašel nic, co bych chtěl do příště změnit, vše bylo úžasné a na profesionální úrovni - včetně odchodu z její solidně vybavené mučírny, kde hlídala, abych se s někým nepotkal na chodbě :-)

qu8552

To teda muselo bejt intenzivni, kdyz ses kvuli tomu zaregistroval...
A ta fronta byla uz na ty chodbe, nebo cekali pred domem?  ;D  ;D  ;D   

Jen pro jistotu, aby nevznikla jako mejlka - toto neni trapne promo Bozske Jany z Řep, ta to nema zapotrebi.

Vandor

Nevím ale za mě tedy ne,protože někoho tak arogantního už po mailu jako tuto jsme ještě nezažil. Třeba k ostatním změnila přístup a jsou opravdu spokojení, i když od Pokora88 to má dost nádech reklamy.