Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Goddess Jana

Založil Vandor, Dub 19, 2026, 11:36

Předchozí téma - Další téma

breath_control

V jiném vlákně jsem četl cosi o tom, že nabízí i rimming. Je na tom něco pravdy nebo šlo o záměnu jmen?

Caligo

Citace od: breath_control kdy Srp 24, 2026, 20:00V jiném vlákně jsem četl cosi o tom, že nabízí i rimming. Je na tom něco pravdy nebo šlo o záměnu jmen?
To psali o Janě z Řep, co už v Řepách nebydlí. Goddess Jana žádné lízání genitálií nenabízí, za což jsem já třeba rád a mohu se tak cítit bezpečněji.

Vandor

Citace od: Obecně kdy Srp 24, 2026, 17:46
Citace od: Vandor kdy Srp 22, 2026, 20:42Vás nevytáčí tyhle věci v jejích inzerátech:
"tak co rošťáci, baví vás tu pouze masturbovat,..." nebo "Velmi ráda ponižuji úspěšné muže" podle čeho to má vůbec právo posuzovat klienty?

....POZOR, ZMĚNA.

Tentokrát máme "Konec prázdnin", kdyby vás to zajímalo ;))))

(viz dnešní inzerát kolem poledne, na profidominách)....a k tomu netradiční fotečka.

A co jako? Ta fotka je úplně obyčejná a s bdsm nemá nic společného!

Hanzy

Madam Jana je super, vždy perfektní zážitek a profesionální. Za mě TOP:)

Hermes

Vlastně velmi dobré setkání. Úvodní rozhovor smysluplný, průběh velmi kvalitní, krásná dáma.

Jen jsme se nakonci nepohodli, chtěla po mě abych jí pak pomohl uklidit, ok, zbyl docela bordel, ale nějak mi to v tu chvíli nesedlo, neposlechl jsem a rozloučili jsme se "ve zlém". Nemám na to jasný názor a stejně se bojím znovu požádat :)))

breath_control

Mám velmi pozitivní zkušenost. Madam je velmi milá a krásná a je z ní cítit, že jí na klientech záleží. Rozhovor před lekcí i potom. Během lekce vše dodrženo. I po mně chtěla na konci, abych pomohl s úklidem, což mě překvapilo, ale rozhodl jsem se podvolit se. Dle mého názoru stojí za zopakování.