Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Atremiss

Založil MissLuss, Úno 21, 2025, 10:13

Předchozí téma - Další téma

T

Citace od: BabaJaga kdy Kvě 08, 2026, 19:40Otázka jak to bude s diskrétností, až se...

Je podivné odkazovat na diskrétnost a sám roznášet neveřejná data.

Tanresh

Tartaros jako klub, pokud vím, je tam dlouho a je to vlastní podnik. Může být jedno co se kde okolo děje. Jak tu někdo psal, je to klub s neprůhledným vstupem. Může tam jít kdokoliv od zásobování po instalatéra a všem v okolí si myslím, to bude úplně jedno.

Je to privátní klub jako desítky a možná stovky po celé Praze. Moc nechápu to řešení diskrétnosti, když vás v tom úzkém vchodě sotva někdo zaznamená ;)

Navíc v tom klubu se pořádají různé akce, kde je součástí nějaké BDSM. Co se děje v soukromých prostorách....

T

Citace od: Tanresh kdy Kvě 09, 2026, 14:23Moc nechápu to řešení diskrétnosti,...

Ano,verejně je spojení pouze s BDSM. Spojení s profidominama veřejně uváděné není. Až tu.

Nebo se pletu?

qu8552

Citace od: T kdy Kvě 09, 2026, 16:05
Citace od: Tanresh kdy Kvě 09, 2026, 14:23Moc nechápu to řešení diskrétnosti,...

Ano,verejně je spojení pouze s BDSM. Spojení s profidominama veřejně uváděné není. Až tu.

Nebo se pletu?

Teda jako sorry, ale co to tady meles? Ty si myslis ze prumernej navstevnik nejaky kozlovny vubec tusi ze existujou nejaky profidominy?

T

Citace od: qu8552 kdy Kvě 09, 2026, 22:22Teda jako sorry, ale co to tady meles? Ty si myslis ze prumernej navstevnik nejaky... vubec tusi ze existujou nejaky profidominy?

Vím, jak fungují vyhledávače, pokud mě zajímá konkrétní domina a nebo konkrétní klub.

A rozlišuji informace, které o sobě veřejně dává domina/klub a co veřejně dávají třetí osoby.

Imho pokud něco veřejně nedávají, tak nemají zájem to dávat. (ale nemluvil jsem o tom ani s dominou a ani s klubem a tak připouštím, že se mohu plést a jen jsem jejich zveřejnění nezaznamenal)

BabaJaga

Citace od: T kdy Kvě 10, 2026, 08:40
Citace od: qu8552 kdy Kvě 09, 2026, 22:22Teda jako sorry, ale co to tady meles? Ty si myslis ze prumernej navstevnik nejaky... vubec tusi ze existujou nejaky profidominy?

Vím, jak fungují vyhledávače, pokud mě zajímá konkrétní domina a nebo konkrétní klub.

A rozlišuji informace, které o sobě veřejně dává domina/klub a co veřejně dávají třetí osoby.

Imho pokud něco veřejně nedávají, tak nemají zájem to dávat. (ale nemluvil jsem o tom ani s dominou a ani s klubem a tak připouštím, že se mohu plést a jen jsem jejich zveřejnění nezaznamenal)

?