Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Lara Dark

Založil betamale, Dub 15, 2026, 00:00

Předchozí téma - Další téma

betamale

Vandor

Komunikoval jsem s ní nedávno: chce 3500kč za hodinu,preferuje odpolední termíny (kterých není moc) a nelze si určit co bude mít během lekce na sobě. Psala že nejraději komunikuje přes whatsapp. Nevím jestli chce zálohu předem jako Olivia nebo Maria, ale zdálo se mi složité domluvit si termín, protože ve studiu působí celkem 5 domin.

Maleslave1

Nebyl jste někdo teď v poslední době? Případně byl jste někdo na kliniku?

Díky

Praguester

Lara je nádherná a fotky jsou přesně to, co dostanete. Je to bývalá modelka a z našich domin je asi nejvíc sexy. Aspoň pro mě. Má celkem podmanivej hlas a když hledáš "hodnou" dominu, tak je super. Pro mě je tak hodná, že se nenahodím do role. Bolest umí, ale to mě nebere. Prostředí Roissy je pěkný, čistý a dobře se tu zaparkuje, akorát jen na hodinu. Pro mě je Lara super na pokec, ale lekce spíš pro masochisty a ty, co se bojí něčeho drsnějšího.

Bustik

Tohle fakt nedoporučuju. Na obličeji má kýbl make upu. Její "lekce" nemají žádný koncept. Chodila tam v pantoflích  ;D. Před lekcí si rychle přečetla, cože to vlastně budeme dělat. Je šíleně ukecaná, ale fakt extrém. Footfetish úplně o ničem, je vidět, že s tím nemá moc zkušeností. Pokud někdo byl s tímhle spokojený, tak asi ještě nepoznal co je dobrý. 2/10.

Vandor

Citace od: Bustik kdy Črv 12, 2026, 16:15Tohle fakt nedoporučuju. Na obličeji má kýbl make upu. Její "lekce" nemají žádný koncept. Chodila tam v pantoflích  ;D. Před lekcí si rychle přečetla, cože to vlastně budeme dělat. Je šíleně ukecaná, ale fakt extrém. Footfetish úplně o ničem, je vidět, že s tím nemá moc zkušeností. Pokud někdo byl s tímhle spokojený, tak asi ještě nepoznal co je dobrý. 2/10.
Díky za recku, protože jsem s ni viděl rozhovor, kde se vytahuje, že má údajně 3 vysoké školy, ale profesionální má jenom fotky.

Bustik

Citace od: Vandor kdy Črv 14, 2026, 21:32
Citace od: Bustik kdy Črv 12, 2026, 16:15Tohle fakt nedoporučuju. Na obličeji má kýbl make upu. Její "lekce" nemají žádný koncept. Chodila tam v pantoflích  ;D. Před lekcí si rychle přečetla, cože to vlastně budeme dělat. Je šíleně ukecaná, ale fakt extrém. Footfetish úplně o ničem, je vidět, že s tím nemá moc zkušeností. Pokud někdo byl s tímhle spokojený, tak asi ještě nepoznal co je dobrý. 2/10.
Díky za recku, protože jsem s ni viděl rozhovor, kde se vytahuje, že má údajně 3 vysoké školy, ale profesionální má jenom fotky.
poslal jsem ti soukromou zprávu, ať se pobavíš trochu, tolik k těm školám :D

Fistlover

Docela jsem se tu pobavil,tak se přidám se svoji troškou do mlýna a napíšu svou zkušenost co byla 100/10.
Pouze odpoledne ano-domluva doslova 3 minuty bez jediného problému. Záloha není nutná,ale nepřijdeš a už si neškrtneš nikdy. Oblečení-úplně jedno,Lara je tak sexy,že by mě brala i ve svetru( měla sexy prádlové šatičky a dala mi vybrat).Tuna líčidel fakt ne- nepotřebuje, je ještě hezčí než na fotkách, byla krásně upravená, nádherný vlasy i parfém.Pantofle byly, a co jako?má hodinu stát na studené zemi, nebo na šteklých při kliniku? ( nechtěl bych).Cena absolutně adekvátní,dal bych klidně víc.
Lekce-fist, dilatace,jehly. Absolutní top. Na fist jsem náročný a zkušený,nosím si vlastní hračky, tady mi poprvé stačily "jen" ruce, bylo to dokonalý. Dilatace naprosto profi,perfektní odhad velikosti a práce a dilatatorem,hygiena absolutní. Dostalo mě použití dilatátoru a vibrátoru zároveň,super zážitek.Jehly total precizní,zatím nejlepší co jsem měl.Lekce rozložená na části, minuty navíc neřeší,necítíš se pod tlakem.
Nejdůležitější-přišel jsem po kalbě a psychicky dole,během 10 minut mě zpracovala, dostala do role a uvolnila, odcházel jsem jak novej.
Je extrémně krásná, příjemná,baví jí to a můžeš v klidu všechno komunikovat.Není to domina, co tebou opovrhuje,i se sama zeptá,jak to cítíš a tak. Co mají školy společného s lekcí nevím, ale Lara je kurevsky chytrá a pochybuju,že najdeš téma,kterým bys ji zaskočil. Pokecali jsme snad o všem a moc mě to bavilo. V Rossi jsem byl po několikáté a jako vždycky super studio,kde nepotkáš dalšího týpka ve sprše.
Za mě je Lara topka a přesně ta, se kterou se rád budu posouvat na hranice limitu mýho análu 😀
PS : Poppers nemá v lásce, musíš si ho dat v jine místnosti,což mi nevadilo.

Caligo

Citace od: Fistlover kdy Črv 15, 2026, 05:58přišel jsem po kalbě

Jestli by po kalbě nebyla každá sexy a extrémě krásná  ;D Hele, dokud tam nepůjdeš střízlivej, tak se nezlob, ale na tvůj odhad nedám  ;D

Vandor

Fistlover má 1 recenzi a jedná se o chvalozpěvy na Laru, takže to zavání reklamou (100/10), ale mě nikdo nenachytá, protože domluva s ní byla pod psa.

wanderer

Citace od: Vandor kdy Črv 18, 2026, 08:21Fistlover má 1 recenzi a jedná se o chvalozpěvy na Laru, takže to zavání reklamou (100/10), ale mě nikdo nenachytá, protože domluva s ní byla pod psa.
Me to prislo jako komercni sdeleni od zacatku. Navic komercni sdeleni od neprilis chytry damy.