Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

[Brno] Madam Jane

Založil s-Adela, Lis 14, 2024, 13:41

Předchozí téma - Další téma

s-Adela

Měla jsem tu čest se s Madam Jane setkat jen párkrát. Ale nikdy jsem nebyla zklamaná. Nejvíc ve mě rezonuje to, jak si ze mě udělala Botičkovou čubku. Zakryla mi oči páskou, spoutala ruce řetězem a musela jsem postupně obouvat  Madam Jane jedny botičky za druhými. Všechny  botičky pečlivě nazout a potom je pozdravit. Vyzout a nazout další botičky. Tahle práce byla nekonečná a Madam Jane to urychlovala bičíkem. Když jsem skončila, dostala jsem jedny z botiček na ruce, byla zajištěny pouty a řetězem a Madam Jane se mi vysmívala jaká to jsem Boričková čubka.
Ráda si tohle prožiji znova.  Botičková čubka Adéla

Laďa

Plně s tebou souhlasím Adélko, mé návštěvy u Madam Jane jsou vždy úžasné. Jsem na lehčí SM, péče o nožičky a botičky Madam, slovní ponižování, lehčí výprask beze stop. S Madam Jane jsem si pokaždé domluvil hranice které vždy dodržela. Už teď se těším na příští návštěvu u této úžasné Madam, která skvěle rozumí mým potřebám.

Admin

Taky jsem byl a naprosto v pohodě, mám trochu více omezení, než jsem míval dříve a nebyl problém se v klidu domluvit. Výprask byl řemeslně precizní a i noční věznění bylo super :)

Jiřina84

Madam Jane je charismatická dáma, která Vás pohltí a ovládne, přitom se pohybuje v předem domluvených mezích. Čisté prostředí a krásné studio se spoustou hraček. Mé fetiš já se zaměřením na latex a botičky si užilo kouření podpadků a uctívání nožek Madam.

LTXslave

Jsem velice rád, že jsem Madam Jane poznal osobně. Perfektní přístup, vše na čem jsme se dohodli. Ovšem okořeněné její vlastní fantazií a nápady, které mě udivovali a bavili. Lekce si opravdu umí užít a otrok to pozná. A to je myslím velice důležité. Už se opět těším, až budu moci této Madam posloužit. Děkuji Vám Madam.

CrosdressBrnoCd

Chodím na feminizaci, jednou za čas. Znáte to. Když to člověka chytne a nemůže přestat na to myslet...
Už se těším až zase půjdu na gynekologickou prohlídku, pěkně si mě obleče do ženského, pečlivě se oholím a ona mě namaluje a půjčí jednu ze skvělých paruk! Půjčí mi umělá prsa, pak pěkně prohlédne a roztáhne na gynekologickém křesle a pak mě pěkně sváže na šukací mašinu.... Jo to je top...

Jednou jsem u ní měla i "noční vězení" a přitom mě pěkně min. 3x znásilnila. Pak jsem spala celou noc jako holka ve šprndě a šatech a ráno mě posadila na šukací mašinu.
Pak jsme se bavili i fyziologickém roztoku do prsou. Hodně mě to zaujalo, ale jsem cíťa, takže mě to bolelo, tak jsem do toho nešla... Třeba někdy... :)

S Madam Jane se vždy domluvím co a jak. Nemá s ničím problém. Cením si diskrétnosti, spolehlivé domluvy a hlavně, že tolerovala moji nezkušenost zejména v počátcích. Vše mi vysvětlila a doporučila tipy, jak se připravit a jak si to užít. Poslední dobou se maluji sama a přicházím již jako žena a to je top zážitek... Můžu jedině doporučit. 

eds

Brno střed,krásné prostředí,výborné parkování. Služby dle dohody,vstřícný přístup,profesionální  vystupování vždy vše k naprosté spokojenosti, není co vytknout, pro masochisty ráj. 👍👍👍👍👍

mirk

Musím se vším co se tu píše jen souhlasit Madam Jane přesně ví co dělá a velice rád se k ní na lekce vracím , a pokaždé mi posune mé hranice

Laďa

Dověděl jsem se, že se Madam Jane právě přestěhovala do nového prostornějšího studia. Už se těším na svou příští návštěvu v novém studiu.

Filip89

Citace od: Laďa kdy Úno 20, 2025, 05:39Dověděl jsem se, že se Madam Jane právě přestěhovala do nového prostornějšího studia. Už se těším na svou příští návštěvu v novém studiu.
a nevíte, kde to nové studio má? Já byl u ní naposledy loni,to byla na Křenové... pak jsem měl nějaké priblémy,operace atp. Asi bych ji měl brzy znovu navštívit..

Laďa

Citace od: Filip89 kdy Črv 03, 2025, 23:02
Citace od: Laďa kdy Úno 20, 2025, 05:39Dověděl jsem se, že se Madam Jane právě přestěhovala do nového prostornějšího studia. Už se těším na svou příští návštěvu v novém studiu.
a nevíte, kde to nové studio má? Já byl u ní naposledy loni,to byla na Křenové... pak jsem měl nějaké priblémy,operace atp. Asi bych ji měl brzy znovu navštívit..
Bohužel adresu nového studia ti nesdělím, Madam Jane ctí diskrétnost, proto by asi nechtěla aby byly veřejně dostupné informace o jejích prostorech. Pokud jsi u ní byl tak na ni máš určitě kontakt, tak se jí ozvi a ona ti ráda sdělí vše potřebné.

Ony

Dobrý den, vyzkoušel jsem si s Madam Jane jak online tak na živo a musím říct že v obou případech mi bylo vyhověno do maxima. Online akce byla šílená, madam se semnou moc nemazala a to jsem přesně chtěl. Takze za me online super a nemůžu zapomenout na osobní kontakt kdy byla madam velice nekompromisní a koule jsem si odvezl brutálně bolestivé. Přesně jak jsem chtěl. Takže kdo ma rad tento druh sportu, doporučuji vyzkoušet. Bolesti zdar přátele😃

Fetishman01

Navštívil jsem a naprostá spokojenost. Madam se dokáže vcítit do potřeb a možností klienta, není absolutně co vytknout. Rád se budu vracet

Tomáš

Jednou jsem byl u Madam Jane,a byl jsem naprosto spokojený. Lekce proběhla tak jak jsme se domluvily, určitě jsem tam nebyl naposled.🙂🙂🙂