Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

[Brno] Madam Jane

Založil s-Adela, Lis 14, 2024, 13:41

Předchozí téma - Další téma

s-adela

Citace od: Laďa kdy Črv 04, 2025, 14:25
Citace od: Filip89 kdy Črv 03, 2025, 23:02
Citace od: Laďa kdy Úno 20, 2025, 05:39Dověděl jsem se, že se Madam Jane právě přestěhovala do nového prostornějšího studia. Už se těším na svou příští návštěvu v novém studiu.
a nevíte, kde to nové studio má? Já byl u ní naposledy loni,to byla na Křenové... pak jsem měl nějaké priblémy,operace atp. Asi bych ji měl brzy znovu navštívit..
Bohužel adresu nového studia ti nesdělím, Madam Jane ctí diskrétnost, proto by asi nechtěla aby byly veřejně dostupné informace o jejích prostorech. Pokud jsi u ní byl tak na ni máš určitě kontakt, tak se jí ozvi a ona ti ráda sdělí vše potřebné.
Citace od: Filip89 kdy Črv 03, 2025, 23:02
Citace od: Laďa kdy Úno 20, 2025, 05:39Dověděl jsem se, že se Madam Jane právě přestěhovala do nového prostornějšího studia. Už se těším na svou příští návštěvu v novém studiu.
a nevíte, kde to nové studio má? Já byl u ní naposledy loni,to byla na Křenové... pak jsem měl nějaké priblémy,operace atp. Asi bych ji měl brzy znovu navštívit..
Tak nové studio ( kde už snad je definitivně) je asi nejvíce, co jsem viděla. Jakmile zapadnou vrata je to soukromý svět.
organizátor Fetish Grand Prix

dojickravsky

Byl jsem tam teď nedávno, protože sem zjistil, že má dojičku. Celkem nedůvěra v to, že chtěla zálohu na Airbank, moc jsem tomu nedůvěřoval kvůli těm kravkám z amíků co chtějí zálohu a pak hovno (zdravím do Přerova) ale dobrý, touha byla silnější. Nakonec naprosto v pohodě, nepřišlo to vniveč, perfektní domluva, žádné zbytečné kecy, akce suprová a jen jsem pak doplatil zbytek. Záloha litr, pak dva a půl na místě, celkem tři a půl. Má dojičku venus s vnitřní gumou od SeriousKitu, takže i poměrně kvalitní cákanec, excelentní potko, ale neměl jsem koule na to, abych to po sobě sežral :D mrdky jak z vola ti řeknu