Madam Sára - Strict Studio

Založil dimas, Dub 08, 2026, 19:12

Předchozí téma - Další téma

dimas

Mamradpřipinak

Pracuje  velmi omezené ale má dlouhověké zkušenosti, ...pár  natočených krátkých soft filmů na tématikou BDSM.Docela přísná domina, čisté studio, hezká  menší bloncka v nejlepších letech.Doporučuji sledovat reálnou inzercí
A hned si zamluvit termín...
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

CdtX

Soulasím s Mamradpripinak.
K Madam Sáře jsem chodil před mnoha lety ještě do Přístavní, předloni jsem byl ve Strict studiu.
První lekci jsme spíše ladili, další perfekt. Domluva dobrá, studio čisté, Madam striktní. Na lekci sem tam peprný výraz, přesně akorát.
Jednu epizodu snad musím napsat: Byl jsem přivázaný nohama vzhůru a dostával výprask přes penis. Když jsem zkoušel dát nohy k sobě, začala Madam křičet, ať okamžitě roztáhnu ty nohy. Dostal jsem v ten moment strach, poslechl jsem, dostával jsem, křičel a skuhral, na penisu pak černé modřiny, tak to mám rád.
Podle videí na netu umí Sára kromě penisu i pěkně fackovat.

Mamradpřipinak

No jo už jako mladá, ve studiu v ulicí Krasova č.p.25 , drobná
 blondýnka měla neskutečnýny potenciál ... Když se rozjela,tak to stalo z to... Myslím ze to i dneska platí...
Gynoklinika Letná,Amadamiss,MadamNela,MadamRita,Stapongirs,LuckaArt,Aradie,MadamGabriela, Slunečný Tvrz,

Vandor

Byl jsem a musím říct, že naprostá ztráta času i peněz:dorazil jsem už skoro na místo a telefonuje, že jí bouchl odvoz a že tedy dorazí o 40 minut později. Nakonec zpoždění skoro hodina a na lekci byla jenom arogantní (erotické napětí žádné) Dělala pár praktik pořád dokola: pouta, bičování a trampling (měla špinavé ponožky) a mezitím prostoje. Nakonec poznámka kdy jsem měl naposledy sex do čehož jí vůbec nic není. Za mě rozhodně nedoporučuji.