Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Madam GINA

Založil SlimJim, Dub 07, 2026, 09:20

Předchozí téma - Další téma

SlimJim

Zdravím, máte někdo zkušenosti s madam Ginou? Nenašel jsem nikde žádné recenze ani fotky z lekcí.

Vandor

Za mě dost velké negativum, že už není nejmladší a proto taky ty fotky jsou všude stejné a nikde nemá aktuální.

femiedom

Citace od: Vandor kdy Dub 23, 2026, 21:19Za mě dost velké negativum, že už není nejmladší a proto taky ty fotky jsou všude stejné a nikde nemá aktuální.

Co je nagativum? Že není nejmladší, nebo že nemá aktuální fotky? Píšeš jak hotentot.

Vandor

Tak se nauč číst, asi první a druhé je důsledek!

SlimJim

Citace od: Vandor kdy Dub 23, 2026, 21:19Za mě dost velké negativum, že už není nejmladší a proto taky ty fotky jsou všude stejné a nikde nemá aktuální.

A zkušenosti co se týče lekcí? Vybavení? Vidim od ní často inzeráty takže aktivní by měla být

Fetishman01

Citace od: SlimJim kdy Dub 30, 2026, 09:00
,
A zkušenosti co se týče lekcí? Vybavení? Vidim od ní často inzeráty takže aktivní by měla být
vybavení jako dobrý,studio má zařízené hezky( spank koza, horizontální kříž,....) jako ženská je pěkná,prsatá. Akorát že je zadeklovaná jako naftový motor,erotično žádné a průběh lekce podle mě nic moc

Phados

Domluvili jsme si lekci a v daný den přestala brát telefon..