Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Ballbusting

Založil Oblíbený Rumcajs, Dub 03, 2026, 12:55

Předchozí téma - Další téma

Oblíbený Rumcajs

Která domina má nejradší ballbusting hardcore bez limitu bez stopky?

Oblíbený Rumcajs

Tak která česká domina ráda tvrdě a pořádně kope subíkům do koulí?

traverza

Také bych uvítal typy. Moc velká nabídka opravdu kvalitních služeb v této oblasti není.

Z mé dosavadní zkušenosti dovedou zprostředkovat opravdu hodně intenzivní zážitek dvě dominy. Lady Angela z Hedone a Vanessa z Dubečna. S oběma se lze dohodnout na lekci bez stopky. Pokud jim vysloveně řekneš, že chceš opravdu hodně bolestivou lekci, možná i v průběhu lekce zalituješ  ;D

Oblíbený Rumcajs

Chtělo by to udělat mistrovství české republiky v ballbustingu. Aspoň by se sešly dominy s otrokama co se nechají kopat.

borduo

Citace od: traverza kdy Črn 26, 2026, 10:12Také bych uvítal typy. Moc velká nabídka opravdu kvalitních služeb v této oblasti není.

Z mé dosavadní zkušenosti dovedou zprostředkovat opravdu hodně intenzivní zážitek dvě dominy. Lady Angela z Hedone a Vanessa z Dubečna. S oběma se lze dohodnout na lekci bez stopky. Pokud jim vysloveně řekneš, že chceš opravdu hodně bolestivou lekci, možná i v průběhu lekce zalituješ  ;D

Toto můžu potvrdit, obě dámy jsem v minulosti navštívil. Jako větší sadistku ale považuji Madam Vanessu, kterou jsem jednou o lekci bez stopky vysloveně požádal. Jednalo se o pevné svázání a  výprask a CBT. Čekal jsem trošku plynulejší rozjezd, ale Madam se do toho hned opřela a ani moje prosby a pak už i nehraný pláč jí při realizaci nezastavily. Naopak mi pusu zalepila páskou a pokračovala v exekuci. Byl jsem pak úplně vyřízenej. Stopy vydrželi několik týdnů. Takže opravdu zvažte, zda to chcete podstoupit!

MichalVyskocil

Amanda (Aneta) si ráda zakope a má i velkou sílu v nohou. Ještě jsem kdysi dávno byl za Vanessou a také vynikající.

Subik58

Takže pokud chci opravdu extrémní výprask, tak je ideální Vanessa?