Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Lady Madeline

Založil D.H. 95, Led 12, 2026, 17:22

Předchozí téma - Další téma

D.H. 95

Citace od: Neophyte kdy Bře 24, 2026, 21:21
Citace od: Tom kdy Bře 13, 2026, 19:48Kdybys jí chtěl nenápadně omrknout, tak dám tip😉

Jestli bych mohl taky poprosit o tip, mam ji rozjednanou a možná se za ni brzo vydám, tak by to pomohlo, díky! 😉

Jestli za ní půjdeš tak bych potom hodně rád slyšel nějakou aktuálnější recenzi.
Kdyby si potom napsal tak budu nesmírně vděčný.

Vandor

Neví někdo náhodou jaké jsou její ceny, jestli má své vlastní studio a jestli pracuje i o víkendech?

Vandor

Neví někdo jestli má své vlastní studio a jaké má ceny, popřípadě jestli pracuje i o víkendech?

Vzpi

Citace od: Tom kdy Bře 13, 2026, 19:48Madeline je fajn, je to spíš holka od sousedů, než domina. Domluva ok, chodil jsem k ní asi 3roky, pak začala úplně nesmyslně zvedat ceny. Kdo chce moc, nemá nakonec nic.  Super na mučení, strap on, piss, převleky apod, spankerům moc nedoporučuju,je měkká a s rákoskou jí to moc nejde. Kdybys jí chtěl nenápadně omrknout, tak dám tip😉
ahoj rád bychj ji omrknul.. das typ ?

Vandor

Neví někdo jestli má své vlastní studio a jestli dělá i o víkendech?

Karel99.

Citace od: Vzpi kdy Dub 14, 2026, 14:32
Citace od: Tom kdy Bře 13, 2026, 19:48Madeline je fajn, je to spíš holka od sousedů, než domina. Domluva ok, chodil jsem k ní asi 3roky, pak začala úplně nesmyslně zvedat ceny. Kdo chce moc, nemá nakonec nic.  Super na mučení, strap on, piss, převleky apod, spankerům moc nedoporučuju,je měkká a s rákoskou jí to moc nejde. Kdybys jí chtěl nenápadně omrknout, tak dám tip😉
ahoj rád bychj ji omrknul.. das typ ?

Ahoj můžu taky poprosit o aktuální tip?

Gavalier

Můžu taky poprosit o tip :)