Za kým v Plzeňském kraji?

Založil Locked, Pro 30, 2025, 18:59

Předchozí téma - Další téma

Locked

Rád bych navštívil nějakou ověřenou dominu v Plzni a okolí, ale nevím za kým jít. Všiml jsem si že jsou zde zmíněné Tereza Princess a Madam Pain, tak by mě zajímalo jestli je tady někdo kdo navštívil i jiné dominy.
Na Amatérech jich pár inzeruje, například Madam Sabi, Prisnamama, Klinika, DoMiNaxxx34, Zlatka, Romskabohyne a další. Zkoušeli jste je někdo? Nebo nějaké jiné? Budu rád když se podělíte o zkušenosti

PirnetKo

Tereza byla v Praze docela známá a oblíbená. Otěhotněla, přibrala, teď se asi postupně vrací, ale čekal bych kg navíc.
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

Chryses

Citace od: PirnetKo kdy Led 03, 2026, 08:55Tereza....

Hlavně už je zase v tom, lekce budou možné snad do konce února. Pak bude mít zase dlouhou pauzu.

Bjg

Citace od: Locked kdy Pro 30, 2025, 18:59Rád bych navštívil nějakou ověřenou dominu v Plzni a okolí, ale nevím za kým jít. Všiml jsem si že jsou zde zmíněné Tereza Princess a Madam Pain, tak by mě zajímalo jestli je tady někdo kdo navštívil i jiné dominy.
Na Amatérech jich pár inzeruje, například Madam Sabi, Prisnamama, Klinika, DoMiNaxxx34, Zlatka, Romskabohyne a další. Zkoušeli jste je někdo? Nebo nějaké jiné? Budu rád když se podělíte o zkušenosti

Ahoj, jedina kdo pripada v uvahu ja Madam Pain. Jen nevim jak se da kontaktovat. Ja s ni mam jiz vybudovany vztah a domluva je super.

Ostatni co uvadis nejsou dominy ani nahodou. Vyzkousena zlatka, romskabohyne a klinika...

Platypus

A co Lilith aka domina.666 aka Cleo. Někde uvádí kraj Plzeň, resp. Karlovy Vary.
Edit: zmíněná dáma se vrátila do Ústí nad Labem

rene0112

Madam Pain can be contacted very good by email. a polite self introduction is from advantage. her specials are anal and spanking.

Klinika is also a good address

About Cleo, please take care sombody is using her photos for scam. I don't know hot to contact, perhaps safest oppotunity is OnlyFans account, but it is very expensive.

Tom

V Plzni je to úplná tragedie... Nikde nic. Tereza je fajn, i slušná cena, ale teď je těhotná. Sem tam se dá najít mezi tantra masérkami. Ale vzhledem k velikosti Plzně a blízkosti Německa je to neuvěřitelná bída. Mapuju to dlouho, není tu ani žádné bdsm studio k pronájmu. Údajně snad nějaká sauna, ale nevím.

Bjg

Citace od: Locked kdy Pro 30, 2025, 18:59Rád bych navštívil nějakou ověřenou dominu v Plzni a okolí, ale nevím za kým jít. Všiml jsem si že jsou zde zmíněné Tereza Princess a Madam Pain, tak by mě zajímalo jestli je tady někdo kdo navštívil i jiné dominy.
Klinika- at vas to ani nenapadne. Spatny. Bez atmosfery
Źlatka- neni to zadna domina. Sukat umi.
Romskabohyne - moje crush. Skvele jsme si zasukali. Sleduju ji na FB a dal bych si opacko😂 skvele jsem ji vysquirtoval.

Bjg

U Terezy jsem byl xkrat jeste v Praze. Byla super. Umela skvele fist.

Madam Pain v Plzni top. Ja ji mam rad. Chodim k ni pravidelne. Uplne si pamatuju jak jsem kmni sel poprve. To jsem byl nervozni jak nikdy. Ale je skvela...

Vzpi

Citace od: Platypus kdy Led 05, 2026, 16:55A co Lilith aka domina.666 aka Cleo. Někde uvádí kraj Plzeň, resp. Karlovy Vary.
Edit: zmíněná dáma se vrátila do Ústí nad Labem
Ahoj nemas na ni kontakt ?? diky

Platypus

Vlastně asi nemám. Pokouším se jí psát, ale bez reakce.Ve vláknu Ústí nad Labem se o ni píše, takže možná ani nelituji.

Painisgain

Na profidominy občas inzeruje GoddessBathory a má tam uvedeno jako působení střídavě Praha nebo Plzeň, o ni nejsou žádné reference?