Zuzana Studio Le Velour

Založil Spaidy96_, Pro 28, 2024, 13:18

Předchozí téma - Další téma

Spaidy96_

V mém případě to bylo více o psychice než fyzičnu. Byl jsem opřený o zeď o na mě mačkala koule a dívala se mi do očí z jednoho centimetru bylo to boží úplně se do mě dokázala vžít. Také jsem si od ní nechal na čůrat do pusy za příplatek což je také nutné říct do předu že tuhle praktiku chcete. Při odchodu jsem dostal pusu na líčko.

Beetlejuice666

Mám s ní podobnou zkušenost. Lekce byla tedy víc "soft" než jsem zvyklý, spíš o té psychice a Z byla úžasnáa sexy.  Opakovat asi nebudu, dávám spíš přednost těm co mají vlastní zázemí. Navštívil jsem jí protože se mi líbila na fotkách a ze zvědavosti na studio La Velour...s Jenny jsem se kdysi potkal na jedné akci a přišla mi v pohodě...Studio ale za mě nic moc, čekal jsem víc.  8)

JP

U Zuzany jsem byl v lednu a musím říct, že ten její chladnější přístup v kombinaci s její krásou mě dostal. Krom toho, že má menší prsa, což mi nevadí, je to top kočka. Lekce zajímavá, chtěl jsem bezmoc, bolest a oddalování. S provazem to umí, bolest byla zaměřená hlavně skrz hraní s Wartenbergrovým kolečkem, protože jsem nechtel stopy a super. Oddalování má vychytané a do roubíku jsem mumlal prosby o udělání. Dominanci neprojevila klasicky příkazy, ale pohledem, poskytnutím hlavy a já jí to žral. Když mi pak pomalu plivla na obličej a rozetřela, tak mě měla..

Subik_69

Zdravím
Studio Le Velour ;)
Vlastní vlákno nemá ale zasloužilo by.
Studio bych hodnotil převážně pozitivně.
Hygiena na TOP úrovni zvláště díky Zuzaně a majitelce Jenny. :)
Samozřejmě to není úplně BDSM salón takže absence klinik praktik a dalších specialit. Ale zase všechny madam jsou empatické kontaktní a na všem se dá domluvit.
Tady bych vypíchnul Jenny, Elišku a Lucii :) Tyhle stopro doporučuji
Už jen ve zkratce:
- Má rada na závěr: Nestalo se to náhodou zde? :)
- TOP 3/3 ( Salome, Artemiss a majitelka studia) :)

Eric6

U Zuzany jsem byl dvakrát zhruba před rokem a půl. Je přirozeně dominantní, jak fyzicky tak psychicky. Za mě super, doporučuju.

Phados

LOTA byla skvělá, kreativní a její edging je skvělý, na žádost zapojila i latex

Bobik

Zuzana je jedna z mála, co je fakt dominantní. Na to, jak mi namazala penis lubrikantem, musel jsem si honit, nesměl jsem přestat a zároveň mi zakázala se udělat jen tak nezapomenu  :-)

torano

Zdravím, pánové

Předem se případně omlouvám, pokud to píšu špatně sem, ale nenašel jsem vhodnější topic komplexně k Le Velour.

Přiznám se, že s dominou v rámci osobního setkání nemám ještě zkušenosti. Zkusil jsem pár online lekcí, bylo to fajn, ale chyběl mi tam ten osobní kontakt s danou dominou, což bych rád změnil a zaujal mě právě salón Le Velour. V první řadě tedy dotaz, jestli vy, zkušenější, myslíte že je tenhle salón vhodný pro začátečníka?

Na jejich profilu mě zaujalo hned několik dívek: Eliška, Lucie, Laura. Z vašich zkušeností tedy opět, která je nejlepší pro začátečníka?

Dodám, že nejvíce mě zaujala asi Eliška, jelikož jako jediná má na webu i civilní fotky (počítám, že ty se tedy více blíží realitě...) a zároveň i možnost wrestlingu, jelikož tělesný kontakt by bylo něco, co bych uvítal. Stejně tak abych vysvětlil, o co mi vlastně jde, tak ideální je právě pocit fyzického poražení a následné psychické dominance (svazování, roubíky, využití různých hraček: pumpy, masturbátory, bičíky, obojky...). Rozhodne nevyhledávám žádný clinic v podobě strkání jehlic či jakýchkoliv věcí do penisu, fekální věci či piss či plivání. Jsou takové praktiky vhodné pro začátečníky? U wrestlingu nevím, jakou fyzickou zdatnost ode mne očekávat, opravdu nejsem žádný sportovec, ba ani zápasník...

Je mi zároveň jasné, že na recenze z jejich webu se nedá spolehnout, stejně tka podezřele vypadající recenze na jiných webech, kdy tento web mi jako jediný příjde spolehlivý.

PirnetKo

já bych řekl, že pro tebe nejlepší bude v Le Velour přímo Jenny
Zkušenosti s strapongirl, Madam Nela, Angela Latex, Maria Triskele, Madam Hany, Dominica Diablo, Jana z Řep, Lotta_Arena, Amélie Moon, Lady Artemiss, Amandamiss, Goddess Vera, Madam Cora

CdtX

Citace od: PirnetKo kdy Črn 03, 2026, 23:58já bych řekl, že pro tebe nejlepší bude v Le Velour přímo Jenny
Souhlas, Jenny bude pro začátek ideální.

torano

Díky za rady, zkušenější kolegové.

Nechci Jenny nikterak ubírat její profesní kvality, které budou určitě velmi kvalitní, nebo subjektivní pocity ohledně ní, ale za mě prostě, když se podívám na její fotky, tak to u mě nic nevyvolává :/

Uvidím, určitě zohledním i vaše názory a pak sepíšu, jak a s kým to šlo, aby měli info i další zájemci.

Beetlejuice666

Citace od: torano kdy Črn 05, 2026, 22:06Díky za rady, zkušenější kolegové.

Nechci Jenny nikterak ubírat její profesní kvality, které budou určitě velmi kvalitní, nebo subjektivní pocity ohledně ní, ale za mě prostě, když se podívám na její fotky, tak to u mě nic nevyvolává :/

Uvidím, určitě zohledním i vaše názory a pak sepíšu, jak a s kým to šlo, aby měli info i další zájemci.

Ve mně to nic nevyvolalo ani při osobním setkání...a nešlo o lekci, jen setkání při jedné akci a pokec. ... Doporučuji vybrat si slečnu, která se ti líbí a přitahuje a nedat na doporučení, protože nikdo tě nezná lépe než ty . ..a když to nebude dokonalé, nevadí, jindy se to třeba podaří. Je to jako když si kupuješ auto, na poprvé tě vždycky oberou 😁. Hlavní je si ujasnit co při lekci chceš a nechtít všechno najednou jako jsem to udělal já. Přeji hezký zážitek 😎