Novinky:

SMF - Just Installed!

Hlavní nabídka

Mistress Angelika

Založil Will.i.am, Pro 15, 2025, 19:28

Předchozí téma - Další téma

Will.i.am

Chci se podělit o ne zcela pozitivní zkušenost s domluvou lekce u Mistress Angeliky. Má profil na Profidominy a kontaktoval jsem jí na základě jejího inzerátů, kde nabízela Lekci v latexu. Jelikož se mi latex líbí, napsal jsem jí na WhatsApp, abych si s ní domluvil lekci. Domluva nebyla snadná, domluvenou lekci mi zrušila hodinu předem a platbu na rezervaci studia, kterou si vyžádala týden předem mi nevrátila. Doporučuji případným zájemcům o lekci počítat s velkou mírou nejistoty jestli se domluvené termíny uskuteční.

Termín lekce jsme si domluvili na třetí pokus s týdenním předstihem na sobotu v 19h. Chtěla abych jí poslal 1000 Kč předem kvůli rezervaci studia (na Moravské, Vinohrady). Zdálo se mi to jako oprávněný požadavek, tak jsem provedl platbu, 6 dnů předem v neděli se splatností v pondělí a informoval jí o tom. Odepsala, že požaduje okamžitou platbu, kvůli rezervaci studia, že nemůže den čekat. Přišlo mi to zvláštní, ale vyhověl jsem a poslal další, okamžitou platbu 1000 Kč. V pondělí mi potvrdila přijetí obou plateb, posud bylo vše v pořádku.

V domluvený termín (následující víkend, v sobotu v 19h) jsem jí krátce před lekcí poslal zprávu s otázkou jestli mám zvonit na zvonek studia nebo na její telefon až přijdu na adresu (studio na Moravské neznám, předtím jsem tam nebyl). Odepsala, že jsem jí nepotvrdil lekci a že není ve studiu. Napsal jsem jí, že o potvrzení mě nežádala a zeptal se, jak to navrhuje vyřešit. Navrhla mi přesunout lekci na další den (neděli) v 18h. Napsal jsem, že s tím počítám a zeptal jsem se, jestli je to pro ní dostatečné potvrzení. Potvrdila mi, že ano.

Na další den mi hodinu před lekcí napsala, jestli můžu pozdější čas než v 18h. Odpověděl jsem, že ne a zeptal se jí jestli tedy můžu přijít na 18h. Odepsala, že má důležitější záležitosti a že domluvíme jiný termín, nebo ať přijdu kolem 20:30. To jsem odmítl s tím, že později nemůžu a o jiný termín nemám zájem. Napsala, že lekci tedy ruší.

Požádal jsem jí o vrácení zálohy, kterou jsem jí poslal na rezervaci studia. Poté už mi neodpověděla. Ještě 2x jsem se připomněl, ale bez odezvy.

Má moc hezké fotky a líbí se mi její praktiky i profil, takže mě mrzí, že to nevyšlo. Možná někomu bude vyhovovat, ale asi bude potřeboval hodně volného času, který jsem já neměl.

Hermes

Domluva sice proběhla dobře, asi náhoda

ale lekce bez zájmu, bez reflexe toho co jsme domlouvali, kratší než měla být

never more...

Subik_69

Zdravím
Byl jsem u ní v Infernu dnešní Dungeon.
Tehdy to bylo roztomilé koťátko co si hrálo na dominu, což bylo fakt cute. Domluva byla úplně v pohodě. Holka byla mazlivá kontaktní nevadila ji nahota. Ale opět nesvá při klinik praktikách, kterými se nyní honosí v Rossi studiu. Taktéž se nechala i lízat. Takové to nucené lízání a facesitting na ostro byl top. Nicméně se s ní stala jak sami naznačujete pěkná svině, se kterou není domluva a ještě chce zálohu, kterou ani v případě zrušení z její strany nevrací :)) tak to mi přijde tedy pěkná cesta dolů :D No a vzhledem k tomu i jak dneska vypadá viz make-up bych za ní asi nikomu nedoporučil chodit.